Ezt mutatja a szerkezet, leírtam többször, sőt már hetekkel ezelőtt felhívtam a figyelmet a lefele tartó C hullámra mint lehetőség, ami megerősítést nyert, többet nem tudok tenni, mindenki a maga pénzének kovácsa.
Szaki teis tudtál eladni ma a tl105bol? Iefordulásban kiszórtam tl105 gazbol már másodszor nemtudom talán nem kellett volna de vettem feljebb..lsmėt kiszórtam a tl105 ből eladtam de nem volt árjegyző és nem tudtam az összeset eladni
Nem látom mi állítaná meg 2.7-ig ha elesik a 3.2 … Biztos hogy sokkal jobban ért hozzá . Nem kételkedem benne , de szerintem nem akarják mindet kiszedni , na már most nagyon közel vannak . Persze lehet én kombinálom már túl ..
Hozzáadtam ebben a pillanatban, igaz call opciót és a márciusi lejáratra (feb 24.) $2.8al. Ez most 2.7 alatt van, szerintem van benne 70 cent felfelé potenciál, 3.4 körül.
Rævettem gázt de talán korán 3.300nal Mostmár talán beissokaltam a gázbol 105böl nem tudtam mindeladni mert règóta eltünt az Erste arjegyzö!? 3.300 nàl felfordulást gondoltam. .
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.