WTI 58->40: nem hagyhatjuk figyelmen kívül az áprilisi aljat. 50.92-52.3 sávban akkor is megvették a WTI-t, amikor Trump 145% vámokkal traktálta Kínát, és totál risk-off volt. Ezen a szinten nem fog csak úgy átmenni az ár. Szerintem 58->62, és ott megnézni, a 100MA fölé tör-e. Ha nem, akkor 51-52, és ott megnézném, mennyire pattan, és megmarad-e, egy divergens dupla alj lehet 48 körül, is de onnan szerintem megint pattanhat a 60-as sávig. Lehet jövőre 40, de ahhoz ezeken mind el kell buknia. És már nem a 70es években vagyunk, hogy ha USA és Európa nem fogyaszt akkor áll a fogyasztás. India, Kína, Vietnám komoly tényező.
Igazi ng szakadás.. csak ki ne üssék a tl99et hétfő hajnalba.. de mostmár komoly esély van rá, bázisár felmegy vagy 2.95re, az innen semmiség ezek után.. az fájni fog rendesen..
Nem adtam el. Ügyeket intéztem a varosban, nem figyeltem a felhúzásra. De mostmár elég az esés, meg nem is ertem, hogy miért ilyen mértekű. Azt sejtem, hogy valakik nagyot fognak ezen szakitani. Birom még egy darabig. Nekem 2 dolog fontos, hogy 2.9 körül álljon meg és forduljon. És tényleg menjen fel legalább 3.4-ig.
Persze . Én is elrontom sokszor pedig már elég jól érzem a témát 😂. Itt az a biztos ha egy egy emértékelhető emelkedésnék zársz. Nézed és látod hogy megakadt a számláló akkor adni kell . Én ma még a certiket is lejjebb raktam , mert ezek a kis teükkösek képesek lenyúlni a TL 99 ért. Egy szép hajnalban Ázsia kinyit azt ennyi.. 3.50 nélkül adni kellett , a következő logikus szint a 3,2 .. sokáig tökölt 3,3- nál de az ne tévesszen meg. Most hogy elesett a 3.2 - 30-40 százalék az esély hogy lemennek a certiért .13.-ÁN módosítanak .. Visszakanyarodva . Az ilyen Trumpi böfögés az “ ürügy” ..
Meglátjuk TR. szeretne olcsóbb árakat. Gondolom könnyebb eladnia magát az EU.ban. WTI kitermelés gazdaságtalanabb mint az arab vagy orosz olaj. 50 környékén már nem igazán gazdaságos , de lehet javítottak valamit rajta. 50 alatt az arabok is nyűgössé válhatnak. Habár ök bírják legtovább.
Nem lehet a 40-et se kizárni, de én a 4 óráson és a naposon keresek célárakat, 58-ról egy 61.8-62.x köré ralit a 100 napos mozgóig megnéznék longban, az majdnem 7%.
Csökkenő csatiból ránézésre nem sikerült a kitörés. (időjárás / egyéb tényezők) Esés gondolom támasz környékéig. Leszúrhat 3.06 környékéig gondolom. (előző alj.) Ha a támasz kitart , esetleg mégegyszer megpróbálja a kitörést.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.