Hát, a képzettségemet és végzettségemet tekintve még talán menne is, de szerintem az oroszok nem kedvelik azokat, akiket a KGB-s magyar állambiztonságiak 1990 előtt zaklattak, és ráadásul vallásukat gyakorló római katolikusok voltak, mindez mellett még nyugati katolikus egyetemen is tanultak. Ja, és nem tudok jól oroszul sem, és én sem kedvelem azokat a KGB-seket, akiknek magyar mamelukjaik zaklatták a családomat. Aki esetleg itt kövezetlenül vagy közvetve érintve lenne, az nem biztos, hogy a véletlen műve, mert csak az tud igazán gyűlölni, aki korábban imádta a gyűlölet tárgyát. :)
Orbán Viktor a törénelmileg kedvező külső környezetet (0 körüli kamatok, 7 éves világgazdasági növekedés, beömlő EU-s pénzek) arra használta, hogy kisajátítsa a hatalmat, leépítse a jogállamot, megtömje saját és haverjai zsebét. Nem kicsit, nagyon. Mindeközben az korány a közfeladataokat kirívóan alacsony színvonalon végezte. Az összeomlás szélére került a közoktatás és a közegészségügy, lerohadt az ország közműhálózata. Mindeközben sikeresen egymásnak usztította a magyarokat, amolyan bónuszként. Nála károsabb vezetője nem volt még ennek az országnak.
Ez azert igen nyogvenyelosre sikeredett…viszont most olvasom, hogy a ruszki beruhazasi bank uj alelnokot keres?! Szerintem teged azonnal, interju nelkul is felvesznek, otthonosan mozognal abban a kozegben is:)
Ez most komoly? Ezekkel a szankciókkal jön az usa? Ennek kellett ekkora feneket keríteni? Ettől jól megijedtek orbánék, máris megszavazták a svéd nato csatlakozást. Ja, mégsem. Nevetséges. Ezt hívják nyomásgyakorlásnak? Ez egy híg fos. Közben meg a nato magyarországra bízza a baltikum légterének védelmét? Mi van itt kérem?
Mi is volt abban a hazugság? 2005-os Gyurcsány-Orbán vita? Utána az öszödi beszéd? A Gyurcsány csomag? Ezek ugye mind hazugságok. Vicces kedvedben vagy! A fenti vitából: "Nem lesz gázáremelés, nem lesz vizitdíj, nem lesz receptdíj, stb." és "Nem akarhat igaztalan módon nyerni. Nem igaz vádakkal választást nyerni,
az nem igaz országhoz vezet. Önnek van befolyása, akkor én most mondom
önnek: ez nem igaz. Tudja mit? Vonja vissza ezt a kampányt, mert ha nem
teszi, akkor maga is az igaztalanság vádjába süllyed" (Gyurcsány Ferenc) Öszödi beszéd: "Úgy őriztük a titkot, hogy miközben tudtuk és ti is tudtátok, hogyha
el fog jönni a választási győzelem, utána nagyon neki kell állni, hogy
soha ilyen problémánk nem volt." és "Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést,
amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a
kormányzást a végére." Gyurcsány csomag: https://hvg.hu/gazdasag/20060612gyurcscsomag
Nem vagyok és nem is leszek egyetemi tanár, remélem tudod, hogy ki lehet az, és csak azt illeti meg a "professzor" megszólítás. Legyetek szívesek segíteni, de ne az ellenzék szócsöveivel, hogy mire is kellene rákeresnem! Néha azért arra sem ártana rákeresnetek, amit én idelinkelek. Igaz, többször angol nyelvű a cikk, de szóljál légy szíves, ha ezeket nem érted, és inkább orosz nyelvűt szeretnél, valahogy talán olyant is össze tudok szedni, bár abból eléggé gyengén állok az angolhoz és a némethez képest. :)
A fidesz dilettáns, minden szakmaiságot nélkülöző káoszkormányzása miatt magasabb nálunk 17%-ponttal(!!!) az infláció, mint az Eurózónában, áll 18%-on az effektív irányadó kamat, zuhan 7%-kal a reálbér, és zuhan 10%-kal a kiskereskdelmi forgalom.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!