De azért csodálkoznék én is ha a NUL üzlet Bajor pékésgek mellett németeknél sikerre törne...
más:
Robi és Réka ezek után ca 90% körüli pakkal rendelkezik, tehét az árfolyamot oda teszik ahova akarják és stromanon kersztül elszedhetik olcsó pénzért ( akár (200-300Ft) a mostani KK-tól a papírokat.
Ebben igaza van CJánosnak ha siker akkor az magyar siker lesz. Német nem azt fogják mondani, hogy a NUL SN cége hanem valami új magyar Bäckerei nyílt a sarkon...
Hát ez nagyon meghatóra sikeredett!!!
Rögtön fel is sírtam, mikor a végére jutottam ennek az eszmefuttatásnak....:(((
Mégiscsak felkérték tanácsadásra törpapáék?
Mert az első kommentjeiben ezt hiányolta tőlük.
Úgy nézem, mára megfordult a köpönyeg.
De hát Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok!!
Ahogy korábban is irtam hogy a minimum jegyzés meglegyen azt Norbika valamelyik stromanja csinálta. Különben nagy bukta lett volna.
Lám és be is igazolodott, tehát ezt a pakkot is Norbika vette...
200 millió forintért jegyzett 207 ezer részvénnyel remélem csinál vele Ómolnár "sztori" Miklós egy riportot... :D
Meg remélem kap a 199 forintos kakaóscsigából egy ládával.
Csak nehogy a Ménesi útra kelljen vinni. :D :D :D
"az mindenesetre érdekes, hogy a jegyzési adatok szerint volt egy meglehetősen nagy vételi mennyiség (207 ezer darabos, vagyis valamivel 200 millió forint feletti), amire mindenképp szükség volt, hogy sikerüljön a jegyzési eljárás. Érzékeltetésképp, hogy mennyire is kilógó ez a mennyiség, az átlagos jegyzett darabszám mindössze 1127, a 207 ezres kötés nélkül pedig 848 darabos. A nagy vevő kiléte ismeretlen, azt csak remélni tudjuk, hogy hosszú távú befektetővel van dolgunk, aki nem kezdi el piacra borítani a megkapott mennyiséget." link
kb 740 jegyző van
azaz 0.1%körül jegzett a nép átlagban
nekem igen furcsa hogy ezesetben kb 20 ember jegyzett csak a Randomnál
Alakul a csapat, bar szerintem Gyozikevel es Hajdu Peterrel meg erosebbek lennenek, arrol nem beszelve mi tortenne ha Kiszely Tunde es Berki is csatlakozna! :)
Azt hiszem itt a lehetősége annak, hogy ez a fórum is a jellemfejlődés egyik fokmérője lehessen. Ez egy próbatétel, aminek megfelelhet mindenki, aki antipatikusnak tartotta és tartja a Schóbert házaspárt, netán még utálják is őket és ennek hangot adott itt.
Aki olvasta az itteni hozzászólásaimat, tudja, hogy komoly fenntartásokkal vagyok ezzel a disztribúcióval és annak transzparenciájával kapcsolatban. De mégis, itt egy kitörés lehetősége van adva; ha a sarlatánok távoznak és a szükséges és megfelelő szintű profizmus támogatja Norbit és Rékát, itt egy világsiker lehetősége nyílt meg. Ez pedig még azon kétkedők is (pl.: nekem) értékelhetik pozitívan, akik nem vettek NUL részvényt, hiszen attól, hogy a szomszéd tehene életben marad, sőt fejlődhet, nekünk nem lesz kisebb a vagyonunk, az önbecsülésünk, stb.
A jellemfejlődés mikéntje az, hogy elismerjük, hogy egyszerűen csak tévedtünk abban, hogy hányan hisznek inkább, és képtelenek egy alapvető kockázatelemzés elvégzésére, de ez most másodlagos. Ha lehet, a tudatlanok (vagy inkább nálam, nálunk többet tudók) keressenek ezen a bóton. Én nem vesztek, tehát szurkolok nekik.
Itt és most egy magyar ötlet mehet az európai piacra… ez ritkán adódik…! és bárkinek a neve fémjelzi is, ő magyar és ha veszít, akkor egy magyar veszít, nem az antipatikus, az alacsony, az ugrubugri, hanem egy honfitársunk, mi magunk.
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)