Szióka! Amit ott oldalt írnak, annak általában nyugodtan lehet kereskedni az ellenkezőjét! :) A múltkori is nagyon tetszett: " Mindenki gyorsan szaladjon el lótépét venni, mer' 14 ezer Ft-os célár érkezett rá!" Na akik gyorsan el is szaladtak, azok jól jártak nagyon! :D Majd 12ezerről rövid úton verték be 9500-ig. :) Más (EU): Nem sokat olvasgatok (meg írok) mostanában, de örömmel látom, hogy előkerült végre a fórumon megint a paritás! Ha most véletlenül elugrana 1,2 fölé (NEM KERESKEDÉSI AJÁNLÁS, csak amolyan képzelgés), akkor ugyanilyen örömmel olvasnám ismét az 1,43-at, meg az 1,8-at. :D Dollár: Nem tudok most Neked okosat mondani, túl sok a tennivalóm, nem tudok olyan szinten fókuszálni a deviza trédingre, mint szoktam. Forexen zártam a pozimat, a fizikai megvan, tartom. Ha 260 környékére le tudna jönni, még vennék hozzá, de csak óvatban! Ősztől (szeptember, vagy október) indul újra nálam a megszokott szinten a játék, addig csak bohóckodás van, így túl sok okosat nem fogtok mostanában olvasni tőlem! :D Még mindig túl sok a forintom (nem tudtam pl. annyi dodót venni, amennyit szerettem volna), így fizikai aranynál és dollárnál keresek továbbra is értelmes belépőt! Meg az ufórablások is rendszeressé váltak! :DDD Na hali, majd azért ránézek a chart-ra és ha lesz időm írok pár sort az esetleges meglátásaimról! :)
Az bő 10ft esés lenne.Újra lehetne tárazni.A kamatemelés után úgyis esni szokott.A gazdaság meg bika max a rozsdás úr tud bekavarni hogy ne erősödjön túlzottan. Remélem zoli vagy csoli bátyám nemsokára vázolja a szitut.
felreertesz az mondod miert kell gyengulnie inkabb te az 1.12ot varod , en ugy gondoltam , hogy eloszor menjen 1.20ra aztan onnan essen 1.12re igy tobbet lehet keresni rajta mintha 168x rol indulna a zutty.
Ha beragad egy 100 ezres eladási poziciód EUR-USD 1 hónapra / Dukascopy / jóváír 225 USD-t,mely pozició fedezet igénye 1.150 USD. Ha beragad 100 ezres vételi poziciód egy hónap után levon a számládból 255 USD-t....
azt varnam ,hogy igy adat utan 1.163ig essen aztan onnan irany eszak , amin most filozok , hogy hol kellene nyitni egy €huf shortot , arra godolok , hogy a mai (esetleges) felmint felulirja a vilag vola szoval 276ot kivarnam .aztan ALL IN ( reszben :-) )
EUR/USD