Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Olvasd el újra. 30100-nál írták,h "kár tartani" 29500 volt. ezt zártam tegnap. picit longolgattma, de shortoltam is 29550-580-ról tegnap. így lett újra tőke +15% a 29500--as 0-s zárás után. a long sem nyerhet mindig. DAX még alig esett 1%-ot, NQ meg már -3%. Simán benne van,h NQ esik tovább, pici DAX esés mellett.
Visszanézhetnéd, 30100 körül írta dniel, hogy kár shortolni az NQ-t. akkor 29500 pozim volt, tehát atom bukó. És türelem, + szerencse, zártam tegnap 29500-nál. azóta a tőkére ráhúztam +15%-ot..
megnéztem, mert nem láttam pontosna. 26198 limitet adtam meg eladásra DAX-ra...bekötött... azt zártam 26129nél. meg volt egy lentebbről is: 150-133. A 198-as 1.5x akkora volt, tehát "gratis". DAX-ot várja a 25900, amit csdobos már régóta vár. Nem értette miért az NQ esett , miért nem a DAX mert 2-3x annyit emelkedett.
erste certikben szvsz xar a nyitvatartási idő a cfd-nél jobb ( 0-23 ) ezért 1-5 napra sacc a közeli KO-s certiket kaszinós ( ez nem igaz a kaszinóban nagyobb esélyed van 😎😎 ) ...így a lényeg a kockázatkezelés elsikkad és soxor főleg hullámzóbb piacon pofára esnek a verebek....és az erste brokiijai örömtáncot járnak ( nagyobb bevétel)....a bacott magas spreadról ne is beszőjünk... nekem melózott arra ismerősöm ( roppant távoli ) , hidd el a KO szintek megállapítása olyan emberek kezébe van , akiknek célja megnyírni a nyájat nem kicsit nagyon ...cfd-ket etf-ket javaslom eu-s székhelyű broki cégnél ...én pl. cfd-zek
Longot erőlteti a Dax,nálam egyelőre szóba sem jöhet.. Kisebb trendfordulót várok,ilyenkor kell szerintem azt csinálni amit ktamask az emeljedő trendben szokott,hogy minden emelkedésbe beleadni.. De csak ha nem csal a megérzésem.. Ha valóban visszafordulnak longba,akkor cumi van.. Bár erre nem adok nagy esélyt..
Zártam 160-nál,visszanyitottam 220-nál,de csak fele tőkével egyelőre..h4,h1,m30 meg az esőcsatiban,m15,m5 most próbált kibújni,de m5-ö ott a 200-as EMA. Ott nyitottam 2 adag shortot..A többivel még várok..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?