Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Meta + Google rosszat jelentett, innentől mit várunk? A Mágikus 7-es közül 2 gané. A többinek is szar gyjje lesz, csökkenő USA GDP. vám vám háború háború. tény, szar irányban vagyok,de elfogadom már hozzászoktam.
Mit utólag? A 200 naposról altalában fordulni szoktak az indexek.. Nem neztem meg alaposan, a 10.30-as jelet sem mert elfoglalt voltam csak most nezegettem vissza a grafikonokat... Dehat ezt barki bármikor megnezheti..
elvileg 16 os gyertya lesz az érdekes mert ha esik akkor is teli gyertya kellene viszont már nyitóban áthúzhatják az ellenállásokat jelenleg azt mondom a tegnapi ellenállás az élő ami fogta a tegnap hajnali emelkedést
mindenesetre a gyengépp GDP és alacsonyabb inflációs adat jó az NQ nak mivel a kamatemelés ellen szól mind a kettő,kérdés a tartosság ez előző havi adat,a következő hónapban már emelkedhet az infláció a GDP az talány,mindenesetre az adatok azok egyértelműen a longot erősitik,kérdés elég lesz e ez a kb 7-800 pontos emelkedés mára vagy fordúl a trend a shortosok zárnak ma és elinditanak egy masszív longot
15:30 kilövés vagy roló? Ma? Szerda heti min, de fordul. csütörtök zöld GDP adat szar. infla ~ hozta a kötelezőt. munkanélkülési dettó. bevétel : csökkenő kiadás: csökken. GDP csökkentő tényezők, USA giga hiány mellett a gDP csökkenés szerintem atom gáz. kiadás csökkentést kellene csinálniuk, de akkor? roló.
m5-ön 10.30-kor ment at a 12 a 26-on,es azóta fölötte van. ment is 300 pontot.. Nem figyeltünk.. Azóta már m15,m30 is átvitte,és kibújni készül a h4 eső csatiból is.. Dehát majd 15.30 után kiderül..
Egyelőre szembe megyünk,azt ugye tudod.. XTB nasi hatiban 73% longban van. Lehet megvolt az alja? Vagy ez is csak a szokásos felhúzás 15.30-ig? Ezt sajnos még nem lehet tudni..
Kicsit olyan benzin/díztel/elektromos, vagy olasz/japán/német autó vita bontakozik ki itt a kereskedési módokkal kapcsolatban. Igen, kinek mi válik be. Ki mit szeret. Kb. az elektromos autóknak megkorra gyorsulása van. Engem nem érdekel. Én autózáskor szeretek autózni. A tájban is gyönyörködni, zenét hallgatni. Őszintén? Volt már mikor a munkába menet volt időm, és megálltam az út szélén a vadvirág mezőben gyönyörködni és nézni a napfelkeltét. :) De, visszatérve a pozi. 1 pici sp long, 1 pici dj long. Én így várom 14:30-at. Közben dolgozom,
én is toltam rá már 2-t. 27500 0.2 27550 0.1 27610 készül 0.05-el. 27900 0.2-vel. a jó adat reményében... amúgy mit számít egy jó infla adat? semmit. csökkenő bevételek vannak, eddig is csökkentettek már kamatokat, tehát mit változtat? semmit! vagyis rolót várnék. 27200 záró 27060 körül is járt, meta -10% microsoft +10. De az AI úr a META, a microsoft nem sok vizet zavar szerintem. 27280 tp-jeim vannak, 200-270 pontosak.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?