Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
25550 25500 25460 25420 shortokat zártam 25-35 között. 550 volt a dupla . ~30 eur. Lofasz de valami, megyek pihi. Tőke 5% maradt bent lófasz kaporral.....
Akarhogy ugrabugrál Nasi,azért még H4-en továbbra is az eső csatornában van,a bolialj,és az EMA 12 közé beszorulva.. 28016-ig felmehet,az a sávtető,de onnan lefordulást várok..
Visszanéztem.. Brutál mit művelt nasi éjszaka.. 01 órakor fel 450 pont,aztán le 500,aztán most reggel megint fel 300... Dehát 0-24-ben nem lehet ezt figyelni..
Majd kiutalok én is , de kesobb. Nincs pozim. Megyünk reggelizni+ pancsi. No pozi.minek kellene mindent megfogni? Te írtad 20-50 pont és close. Eddig bejött
06.40-től jött idáig +200 pontot. Megfogtad? Én kiutaltam tegnap este 300 ezret,maradt az 1 milla alaptőke.. Ma reggel már nem volt kedvem rizikózni.. Persze ilyenkor meg bejött volna...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?