Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Na az ilyen 1 perces letöréseket és azonnali zöldüléseket tartom atom szemétszégnek. Robotka prémium profitra tesz szert, lehet azonnal zöldülni. Kisbüfit leöntötték. Szándékos szivatás. és azonnal ++++ na akkor minek öntötték le? Mert robotka ezt akarta.
DAX egy hisztis dög. Ma megcsinálta azt, amit tegnap vártam. Reggel fogtam rajta, de TP1-nél kiszálltam tanulva a tegnapiból. Most persze ment tovább. Mindegy. DOW 11.54-kor hagyot egy rést a hati charton 1 és 5 percesen (~150 pont). Ezek legtöbbször aznap eltűnnek, de a tegnapi chart is mutat olyat, ami miatt... Valami lesz.
gyakran mivel longos, nyitóban még löknek rajta ~ 300-400-at, short stop kiszedés, és csak utána esik.hülye logika, csak nézd meg a nyitókat. :) https://www.investing.com/indices/germany-30-chart a pici dax shortokat kidobálnám 24750 körül. de kín szenvedés ahogy esik...
NQ még mindig nem érte el a stoppokat. 29280- 29250.még mindig tartják, tehát még ez alatt van. valószínűleg 29191 tegnapi aljnál stoppolnak, de ennek mi értelme van 0-ban stoppolni, ahelyett, hogy +t realizálnának?........
ezért utálok longolni. sávalj...-25. van az a régi mondás: támaszból ellenállás, letörte a 24800-at 25-el. NA most mi van? Vissza? Fordítás? Shortos már ott stoppol? vagy egész napos öntés, mert bukott a sávalj. Nem kicsit.
https://www.boerse-stuttgart.de/en/tools/euwax-sentiment/ a magas napos sentimentnek ki kell pörögnie, ők túl nagy long bázist alkotnak, akik stoppolnak. Ha vége a stoppjuknak, ez a +40 szám átfordul -40be, akkor longolnám. Én. De lehet szerencséd, sűrűn van jó megérzésed.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?