Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Na,most boldog vagy? "Miért ülök a picsámon?" Mert nekem megfelelt az a kis 25.000 amit délelőtt nyertem,és már a számlámon volt. Most meg beleugrottam a hülyeségbe,és már -90 ezernél tartok.. Hát ezért ültem nyugodtan a picsámon..hogy, ezt elkerüljem..de hogy is érthetnéd ezt meg...
Tamast elvesztettük.. Akkor most neked írom,hogy itt nem vettrm figxelembe a vonalaimat. A hirtelen -300 pontos levágódásból téves következtetést vontam le,és amimor 600-ról visszapattant 800-ra,és ott oldalazni kezdett,úgy gondoltam,hog, újra lefelé veszi az irányt. Aztán még ráadtam 860,nal,most utoljára meg 910-nél..Most én is rosszalkodtam egy kicsit..de a remény hal meg utoljára..
Azt még értem amikor az Nvidiánál eladói nyomás van,és egy hét alatt leszánkázik 210-ről mondjuk 175-re... De az milyen már,hogy AMD pl egyik nap -8%-ban nyit,és ott van egész nap,masik nap meg +7%-ban nyit,és ott van egésznap..Milyen trükközések már ezek..
Amúgy legjobban a reggeli arany long kihagyását sajnálom..az töretlenül ment egész nap felfelé.. Ha megnyitom a Daxszal együtt,dupla nyereség lett volna,és akkor mar nem hiszem hogy belenyúltam volna ebbe a nemnormális Nasiba...-300 pont után úgy emelkedik,mintha misem történt volna...
Én már meg voltam elégedve a két kis reggeli nyerőmmel.. Ilyenkor már nem szabad új pozit nyitni.. Most el is tudtam rontani.. De még hátha beleadnak..
Megnéztem az általad említett MA vonalakat. Szinte párhuzamosan tolják fölfelé a grafikont +M15 -ön gyönyörű longos gyertya kombinációra longoltam.(ugye nasiról beszélünk?)
https://www.investing.com/indices/nq-100-chart ha nagyon vállat keresek: 29670 a jobb váll, amit 15:46-kor ért el. ezért akadt el per pill 29660-nál, valakiket már idegesített, és előbb ráadtak.
még egyet rajzoltam, lesz ami lesz, nem zárom. https://kephost.net/p/rv_a2etVZBg7eq4rX-n0.uw.png ha itt marad, betöltötte a gapet Én szoktam írni, hogy a GAP megtartása az erő jele, akkor cumizok. 29400ról már 29620 A korábbi gyémánt rajzom jobb zöld vonala alapján "letörte", vagyis fals jelzést is adhatott. ahogy te írtad 4h-n eladási jeleket dobált, ha beálltak többen erre, akkor cumi van. úgyis a nap vége számít, nem ez az erőlködés. Láttunk már csodákat 29800-ról 28700-at.... Ha nem jön ki új csúcsra 29714 fölé, én már boldog leszek.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?