Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Én nem haboztam.. Aludnom kellett délelőtt az éjszakai müszak után.. Usa nyitas után kapcsolódtam be.. Meg pont jókor.. Nekem elég volt a 300 pont bő fél óra alatt daytrédben.. A töbni ilyenkor már nem érdekel..A hosszútávú pozikat kerülöm még..
https://www.investing.com/indices/nq-100-chart 29440 körül vagyok 0-ban, ha itt nézed. CFD mai min 29570, addig még bármi lehet. DAX boldogsága a sajátja, talán kicsit javul a funda. NQ meg túlhúzva még mindig +30% +ban pár hónaphoz képest. Ha még nincs valami beárazva, aki így gondolja, jelentkezzen.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?