Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
én mára tiplizek, foglalkozni kell a gyerekekkel is. DAX marad, stop az égben TP +180 24770. (24950ről) HA tovább esne: újratervezés: Olaj long jó jel. Bátor lovagok nem látják még...
Nem. Én 70-ről küldtem, tartottam, mint a birka, naponta 2x. 2x szoptam bel vele -1.1 egységet szumma, belefáradtam. Brent rést tölöttt, jön a korrekció, akkor pedig DAX nem örül.
Amúgy jók lettek volna az előbbi shortjaim.. Már 100 felett lenne a 250-es Daxom,és 200 a 700-as nasim.,de 50 pontnál kiugrottam belőlük.. Nálam mostmár nincs bátorság..Kicsit átestem a ló másik oldalára..Túlon túl óvatos lettem..
Hülyegyerekek mínuszolnak, nem érdekel. Én a munkahelyen is ilyen vagyok. Öntöm magamból a szart. NQ ívesen építette fel az aljakat, kb. 20-akkal bővítette, egy nagyobb kiugrása volt, amikor írtál 16:48-kor. +200-at ment, visszarealizálták. 311>430, már bikacsapda, ezt írtam, hogy "MÉG LONG VAN", azóta 238. Nem érdekük a long, csak addig, ameddig "könnyen tartják". 22700-29400: még mindig brutális nyerő van, ezért esik 5%-okat.
Helyes! DAX-om kezd lefele pislogni. Csak idő kérdése, ha túlhúzták, holnapra meglesz a jutalom. DAX soha nem esik kereskedési időben. Majd jön a nyitó, aztán kiderül.
Én meg Nesztee azt írjuk amit az XTB mutat.. Nasinál -300 Daxnál-170.a promt.. Engem nem tudsz beterelni sehova,mert én csak magam után megyek.. Olvasgatok itt mindenfélét,de a pozit én veszem fel,és én zarom.A saját döntésem..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?