Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Valami hír lehet 16:00-tól, mert túl nagy a boldogság. Kicsit ilyen összehangolt támadásnak, tűnik. NQ lebombázza a chartot, zöldül, majd mindenki zöldül.
Tom írta: nyitó rés touchdown. Én hittem neki. Tegnap írtam NEszteenek, ő segíti a legjobban a topicot. Ha már én birka vagyok, rám nem hallgatsz (hozzátenném: tök jogosan), amilyen bögre volt a dax-ban, olyan kupola lett az nq-ban. DAX amúgy most minek örül? A Micron sikerének? Rheinmetall -19% tegnap, annak örüljön!
Nincs ha... Mondtam hogy a longot nem a napon belüli mozgásokra értem..Főleg nem Nasiban.. Az egy különutas őrült index,őrült le-fel mozgásokkal..Ember nincs aki előre megmondja merre indul el.
https://www.investing.com/indices/nq-100-chart m1 inverz fej váll felvihetl lendületből. de még mindig ott a GAP északon, így yse töltötte be, tehát gyenge, likviditáshiány. olaj longok beszorulva, azt is pusholni kellene. space is esik, azt is pusholni kellene, dax is esne, a SZERENCSÉTlen, azt is pusholni kellene. NQ? Végképp. Mit nem kellene pusholni még? mindent, azt nem lehet, tehát valamit önteni kell.
-1000 pont volt, erre azt mondani,h long. Neked az -50% MARGIT ordított volna, ha longba állsz. De jól van. Nyertél 150-et, pattant? Pattant, mák. HA meg nem, akkor -250. Tudom, én nem nyertem semmit. 50-et dowban utána 60-at, meg dax lett talán 40 pont = 150. Pedig én atomra be voltam ragadva. ahogy esett, neked úgy kellett volna húzni a stopot. 29950-800-700-600-500-400 TP 29000. amelyik előbb touchdown. én miért nem így tettem? Mert inkább lezártam 50-ben, a kitörési zóna 29550-600 volt, 1h sma50: 550 4h valamit láttam 530 körül. Ez döntött. így sem 550-nél száltlam ki,ahol a pozi volt, hanem 500-nál, 50-et ráhagytam. falat kenyérre jó lesz.
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart én itt vagyok 24960-ról. eltettem magam holnapra ha megnézed a ma délelőtti rajzomat. ezt írtam, hogy jön egy lefele kör, kell nekik a likviditás. 24840-24960 longoltam volna? Nem. Tippre DAX már megcsinálta a mai long körjét 25000-ről, vagy legalábbis nagyon bízok benne. HA 25000 dupla tető, akkor kibékülök a 24960 pozival holnapra jó lesz.
egész nap azzal basztatátl,h long van. hirtelen fordult a véleményed. dow jonest shortoltam ahogy lezártam nq-t. +50 pötyi. DAX 40 pöty. beraktam egy eladási megbízást daxra 24950-re, feljöhetne értem.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?