Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ENgemmár bukta nem ér nem az a kérdés h nyerek hanem az hogy menyit a 75%-ot az első tréden már be fikszáltam a második trade meg break even pozicioban holnapi PCE adatig nem is akarom piszkálni...
London zárás New York nyitás kill zone idő ablak ienkor szedi fel a likviditást a piac amit meg is tett... S&P 500 tü pontos preciz mozgással de nasdaq ugy nevezett SMT divergencával fordult ami a long alatti gyengeséget mutatja... az orás chartokon Imbalance esés a piaci struktura eltolodását mutatja vagyis ahogy megvolt a likviditás kisöprés a short ellen nincs erö ami hasson.... Mint mondtam a piac meg keresi a likviditást és utána megy az utjára... A sessionök és az időpontok fontossak mert az irány váltás nem a tingli tangli idö ablakokban történik meg hanem akkor amikor van likviditás a piacon... amire egy nagyon jo idöpont londod session zárás és new york session nyitás... mikor a két idö ablak átfedésben van akkor alakulnak a piacon azok a referencia pontok amiket a likviditásért célozhat a piac egyéb session alatt...
Nem grafikon van, hanem térdelés. Ajatalloh letolta a gatyáját, Trump térdel előtte, és bőg. 19:25-kor jött egy kalapács JELLEGŰ tököm tudja m1 hírcsatorna gyertya. nem hiszek benne 29080 stoppom van, ennyire hiszek benne 29140 most....... szóval engem ne basztassál,h nem longolok, meg se próbálom. 29450-ről volt shortom dobtam 30 pontban, most érne 350-et, de nem inkább bukok, mint a katonatiszt a hülye longjaitokkal.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?