Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
+17%-ot termeltem rá a tőkére, túl szép nap,h elbasszam, inkább pislogok és szomorkodok. Longoljanak a bátor lovagok. csdobos: te is: bár ne tetted volna. De még lehet szerencséd.
Hamar. Pedig 24800 tp volt. De ahogy zártam a DAX_ot, átmentem a Dow Jonesban, ott volt egy kis mínusozm. 51590-51450-ig jó volt. nq m1 fals jelek vanank.
dollár erő van. jó munkanélküliségi adat, túlfűthetik a gazdaságot, eleve robbanékony inflációval. túlhúzott indexek. miért nem tudott a dax tovább esni 24900-ról 24830-ig? bika csapda 950-ig, utána meg 830......szemét banda.......
daxban szereztem 34 pötyit, már lehetne 140 is. mert hülye voltam. de legalább dow jonest beshortoltam. ott a -110 dodót lehúztam -40re NQ +247 nyerőm van. Dow Jonest írtam tegnap, +2%, visszaveszik, mert semm értelme nem volt. LÁásd: 51700>51400, 300 pötty!
én ástam már 1x1x1,5 méteres gödröt, a felénél nem hagyhatod abba. HA már belevágtad a fejszédet a fába, akkor már vágd is ki, legyél kitartó. ++ A legfontosabb, szavad ne feledd: a shortos birkák előbb hullanak, mint a longosok.
Robotka az olaj pici rottyal megszerezte a longos pecsétét,-likviditást. Lehet püfölni megint a népet, funda nélkül dniel szerint ez a logika, hát köszönöm szépen!
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart megcisnálta a réstöltés, de erőtlen maradt, és visszaszakadt. most a 24950-25060 réssel küzd újra. még átfogós zöld is, vagyis a legerősebbnek kellene lennie, mégis tutyamutyázik. 25060 rést büdös visszatöltenie. Lebeg a szigetke.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?