Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
én sose foglalkozom azzal ki mit hva vár csak azzal amit én várok... ha nem jön be nincs semmi gond elö szokott fordulni velem vanb stop és tp két szintre is... szoval vagy bukom ami be vn tervezve vagy nyerem ami be van tervezve váratlanul nem fog semmi érni..
éppen neked írtam. USA iránt bombázta, a béke jeléül. Így a réstöltésből lefordulás csak a te hited. A valóság az, hogy a fél világ várja a 120-150-es olajárat, ez a 90 még csak p...afüst. Gyakorlatilag már csak ezért is felfele várnám, mert a giga-longokból valahogy szabadulni kell, és nem 80-ért beszakadva, hanem minél magasabban. A nagybüfinek ez az álma, nem a 85-ös kiszálló.
Engem nem kel beoltani szoktam durva shortokat nyitni csak nem össze vissza DDDDD Amugy meg van ami 10-20 ezer %-ot emelkedett és méág mindig veszik... 100-200% nem ok az eladásra :DDD
Még a végén beoltunk téged valami short vakcinával. Miért vennél + 30% NQ emelkedés után is még tech papírt? Mert megy még 2-3%-ot egy rv? De már ment 100-200%_ot, vagy úgy látják,h megy még 100-at?
pl. ha most jönne egy olaj beszakadás, szerinted a fél világ nincs longban? 140-160-as olajárat spekuláltak. Ami még lehet, simán lehet. Irán nem engedi el a szoros feletti ellenőrzését. Trump erőszakkal akarja rákényszeríteni Iránt a békére? Na így pont nem fognak békét kötni.
Buffett 86x leírta, csak longol, soha nem shortol. Ki ragad be akár 4-5évre? vagy ha beragadt, nq ott volt 16000-nél, 22000-ről. Nem kezeli a kockázatot? Ha kis fika pozi, én se kezelném. De csak longnál. Látszólag a nyerő.
a call opciohoz venni kel részvényt igen mert rendelkezni kel vele annak aki ki irja... aki megveszi az meg hitelböl töke áttétel veszi az opciot... ezért a margin debt is csillagászati magasságokban... meddig lehet ezt huzni... van amikor 10 évenkeresztül is akár...
De meddig tudják őket tolni? Írtad, hogy gigantikus mértékű CALL opciókat öntenek a piacra. Mert a shortot longgal fedezik, akár, ami gigantikus vételeket generál. A rally előtt szó volt róla,h a nagybefektetők a tech papírokat shortolják, mily meglepő hogy ezek lőttek ki 100-200%-al, véletlenül szerinteD? nincsenek véletlenek.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?