Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nálam már megint 94 fölött van az olaj.. Azt gondoltam,hogy most azért 10 napig lesz egy kis megnyugvás és felfelé araszolnak az indexek,az olaj meg legalább 90 alá benéz.. De ahogy látom,egyelőre nem ez történik...Várok még a beszállóval...
Megjöttünk.. Érdemes volt kitartani az olaj shorttal..pár perce lezáródott,egy kisebb leszúrásnál,mert most elővigyázatosabb voltam mint a multkor,és tettem TP-t,92,1-re..A leszúrás olyan heves volt,hogy 91,49-nél záródtak a pozik..Ezek már mind 94 felettiek voltak. Szóval a kitartás meghozta a gyümölcsét nap végére..😊
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?