Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
igenis ...felszúrt beleharapott a likba , az adatig vakarózás ...15 percesen oldalazgat ...24 k letörése esetén lehet egy komolyabb pánikszerű eladási hullámra számítani ( 23500 , 23000 nem ma persze) ....a hírek gyors intenzív mozgásokat válthatnak ki jóslásokat , elemzéseket kár és felesleges erőltetni , jelenleg túl kaszinós a szitu...egyik apáca szerint
A Képernyőharcos Balladája ( legjobb apácám írta) : Van egy haver, „tőzsdeguru”,
szája nagyobb, mint a futures volume.
Minden héten új csúcsot dönt,
legalábbis a Facebookon. „Tesó, ma is hatszámjegy dollár.”
Kérdezem: számlakivonat hol jár?
„Bró, azt nem mutatom, privát.”
Persze. Mint a Mikulás bankszámláját. Reggel shortolta a világot,
délben már longolta a Nasdaqot,
este meg sörrel a kezében mondja:
„Én mozgatom a DAX-ot, komolyan, mondom ma ”
Ha bukik? Az csak „manipuláció”.
Ha nyer? Az tiszta precíz kalkuláció.
Stop loss? „Az a gyengék mankója.”
A margin call meg? „Technikai hiba, koma. ”
Mindig van egy „biztos infó”,
egy „belső ember”, egy titkos videó. Itt nem számít a dumád hossza,
csak az, mennyit bír el a számlád sorsa. A valódi pénz csendben nő.
Aki tényleg konzisztens, az nem haknizik vele ,nem kiabál , nem árul csodát és nem bizonygat. Ámen. Nem „gazdag”, hanem fegyelmezett. Az egyik kufár apácánk szerint.
ez is népszerú volt ( régi siker) ...DD) Tüzesen süt le a nyári nap sugára Az ég tetejéről a shortoló nyájra . Fölösleges dolog sütnie oly nagyon, A nyájnak úgyis nagy melege vagyon. Fogy a sok sok lé mi lesz itten pedig párszor hígítottam szépen ég szépen a sok sok manna arcomat egy liter veríték mossa K@rva melegem van , de nem a szaunától Hanem a lassan felballagó daxikától Miért nem megy le ez a rohadék , hogy lesz így az álmom szép ?
ez egy 2010es népszerű versecském ( nagyon szerették , de nem mindig és mindenki) :shortba ültetted te ravasz söpö a sok sok gyereket majd kifosztod csúnyán a már lapos zsebeket a fórumokon kamuztok éjjel ,kamuztok nappal de a számlátokra nem tudtok ránézni fa arccal lassan lassan szépen elfogy a jó öreg manna főleg ha a SP felballag öccsével kissé magasabbra aztán eljöhet a újra ismét megint a shortos Kánaán 300-500 pontot is csúnyán leeshet talán talán ,de most jön felénk újra a jó öreg Powel, miatta a kicsik zsebéből némi lé száll el
Én is lezártam 100 számjegyű lett a nyerő.0.0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001 . Ennyit még sohasem kerestem :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?