Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Mondjuk én annyira azé nem vagyok benne biztos, szóval stoppolok, tartok egy tisztes távolságot, de nem engedem -300ba, mint Nesztee. Nálam már a -100 is gáz.
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart -4%. 25300-on a világba vették, bár pont én írtam,h "szamba jön".... jött. de ennyire? USA meg lófaszt nem esik. Irán már tárgyalna, De Trump köti az ebet a karóhoz...fenét fogja, beleáll a békébe.
Soha egy beírás nincs itt arról, hogy a longosokat kistoppolták USA-ban. ÁRAD a pénz a longokba. ÁRAD a gigantikus tőke a longokba, ETF-ekbe. De long stop az nincs.
Gyakorlatilag NQ mindig azért tud visszajönni, mert telebaszták a kicsik shorttal. Hányszor ütik még ki őket 24600-25000ig? Mikorra unják meg, és döntik be 24000 alá? 24480-24500 körülről van shortom. stop 24700. Beírtam.
Tomnak mindig az a magyarázata, hogy "alacsony a stohastic" tehát irány észak. DAX-nál nem volt alacsony tegnap a -2,5%-ra? Oszt kapott egy -4,2%-ot nyaklevest. DAX +1% padlóról. 23580-23850 (850 = HETES SMA50) / 880 / 920 / 24040 ellenállások. 2 GAP van, egyedül ez mondatja azt, hogy "visszatölti" egyiket ,legalább, de mire? Csak a TA-ra alapozva. VAGY jön 1 hír, amivel visszatöltik, más különben a hetes SMA50-ről jöhetne egy újabb -10%. Elliot papa tapsolna. NQ +1% padlóról. 24320-24520 Sokadjára. NQ hetes SMA50 23380, még a kanyarban sincs, mert bullosh minden tf-en, de meddig? Hetes közép alá bejött, visszatesztelte, ez a 2. piros hetes és bejött a korábbi 24600 alá:24320-ig. Ha megint visszajönnek 25000-ig... nem tudom mi állítja meg őket... én biztosan nem:D.
Dax tegnap -2% volt,és megtartotta estig,hiába vették meg Usát.. Ma rátettek még -4%-ot,az már -6. Usa meg eddig -1,5 a két nap alatt. Most vagy az lesz,hogy Usát is beadják délután,vagy pedig a Daxot húzzák vissza..
Mennyiszer mondtad már,h DAX ot követi USA, hát most követhetné, -3%-ig, hol vannak az érdemi stoppok? USA 10 éves kötvény 3,9-ről ismét 4,1%. EUR USD erősödik, mennyiszer írják,h az erősödő dollár nem jó a világnak, csak USA-nak jó?
Shortosnak az a dobás jele, ha m5-m15 dupla alj van, főleg ilyen brutális túladottság mellett. Ha nem is fordul technikailag, korrekció mindig van. én még mindig azt tartom furcsának,h USA gyakorlatilag "érdemi" esés nélkül megússza. 24400-24430 körüli tegnapi alj körül erőlködik. MEnnyiszer már??????? csupa zöld gyertyájuk van. Mikor jön már 1 érdemibb piros, 24600 lefikázós?
Fene se tudja. DAX -1000 pont volt. 23580-23600 emelkedő alj. ilyenkor szokott jönni a hír,h Irán leállt és béke van, na én pont ezért stoppolom a shortot.
NQ megint izmozik, volt egy rövid shortom -30 USD, újra.... ennyit arról,h kurvára nagy pánik van. DAX -2% után -4%. NQ most van 0-ban tegnaphoz képest
és lám lám 23620 kalapács alá billent, 23600, próbál emelkedni. NQ 24320... 360 alá. A birkák szereztek egy kis likviditást, lehet zöldülni, majd lesz itt még vérfürdő erre a ....ott longra.
Nem maceráskodás, vagy basztatási céllal kérdezem. Neked jelenleg van pozid? Én megfogadtam Joe tanácsát. Ha már shortban nem vagyok, akkor nem vagyok semmiben. -4,2% DAX után már nem shortolok.
Igen. DAX 23800 hogy tartott?:D aztán 23580-ig leborították. Még most sem merek longolni. Mert 100 pontot simán legombolnak róla 15 perc alatt. DAX 23620: kalapács m5 teteje, szerintem ez a napi min -4% környéke. korrekciót várnék. viszont nem longolnék 23700-23750-ről, jöjjön le vissza.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?