Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Volt egy pár :)De 325 volt a beszakadás elött ,az USA adat utáni felrántásban nyitottam megint egyet. NQ-ban azért ma jó voltam,DAX sem feltétlen lett volna rossz,de nincs két pozim egyszerre így azt még az USA adat elött zártam minuszban.
csak szép napod lett.... délután nem tudtam figyelni családi elfoglaltság miatt, beállított értéken, de hamar zárúlt a shortom ... a fene se gondolta ma ezt a nagy zakót
kb. a semmire estek, marhaságra. dax már erősen korrigál. szoftvercégek + AI Elküldi a dolgozókat... emiatt estek, ilyen marhaságot...majd mennek utcát söpörni. a mágikus 7-est még csak nem is érintette a zuhé, nvidia +, szóval... -500 a semmiből.
egyik kufár apácánk elemzése amcsi nyitó előtt dexter-atya ma, 14:53Előzmény: #134701 dexter-atya#134702 jöjjön akkor a szent Nasdaq-100 prófécia – röviden, de fájdalmasan igazul. És lőn, hogy a Nasdaq-100 ismét a magaslatokra tekintett, mert meg van írva: „Aki magát felmagasztalja, megaláztatik.” (Lukács 14:11)Az RSI mondá: „Ne paráználkodj a túlvett zónában.” De a tömeg felelé: „NVDA még csak most kezdte, testvérem.”A VIX pedig suttog a pusztában, mint Keresztelő János: „Készítsétek az utat a volatilitásnak!” De senki sem figyel, mert a call opciók illata édes.Meg van írva: „A kapzsiság minden rossz gyökere.” (1Tim 6:10) És a PCR most olyan alacsony, mint József ára Egyiptomban. Ha a Nasdaq tovább emelkedik: „És láták, hogy jó.” (Teremtés könyve)Ha pedig jön a - 4% egy nap alatt: „Porból lettél, és porrá leszel.” (Ter 3:19)Tanulság: a trend a pásztorod, nem szűkölködsz… de ha a stopodat nem teszed ki, akkor bizony átmész a Vörös-tengeren stop nélkül — és nem biztos, hogy kettéválik.Ámen, és legyen veled a likviditás.
Látod, hiába nézegetted a VIX-et, ezt nem láttad előre. éjszaka NQ 25200-ről lement 25130-ra...mondanom sem kell, beugrorram a csőbe... 25150-nél "short", ez volt a szar pozim, amit 25260-nál zártam. dax kárpótolt, eleve EUR (380 ft), és nem USD (ami 316 Ft) tegnap megvolt a 20.000 Ft ma is megvan a 20.000 ft, annak ellenére , hogy volt egy NQ -23000-em....
szerintem a múlt héten jól láttam,hogy naposon longból shortba ment át NQ,és ha így van akkor a pénteki felcsapás csak egy sima visszateszt volt a több ezer pontos beszakadás elött,mindenesetre óráson követem,ha akar kistoppol.
Már nem vagyok poziban, ezért azt kívánom, teljesen őszintén, hogy visszapattanjanak. Figyelem a fordulási lehetőség. ~ 100 pontot veszni hagytam, de te is zártál volna 260 pöttyöt.
A fiatal sztártérder 5 percenként a fordulót keresi 30 pöttyre, abba a hibába esik bele, amibe én korábban, stoppolok azonnal, megszívja, majd arra megy, amerre akarta, csak türelmetlen. -100 pontban és álltam egyébként, ha valaki elhitte amit hablatyolok: https://kephost.net/p/MjI4ODM4Mg.png legalább 20x megütötte ez a 25160-at. és a kék vonalat is megcsinálta majdnem teljesen, 25240nél állt meg, réstöltés betöltve: vevő nuku: roló. csináltak egy szép zászlót, maximális túlvettség. 24800 körül "már" talán lehet longolni TP2-re szavaztam 930 912 lett belőle, a többi "reménykereskedés mára".
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?