Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Tegnap 3 részletben nyitottam shortot. All in. Már nem maradt tőke. Még az utolsó után is ment 170et..... Majd ez a -170 lett lett +130-140.ami lehetett volna 300 is. De jó így is Tőke*6 értékkel 300 pont nyerő. Nem panaszkodom. Szabin vagyok amúgy is. Hidd el akkor lesz igazi esés ha béke lesz. Nem lesz mit beárazni.
Hol olvastad,hogy longot láttam? Én már nem szeretek tippelgetni,milesz,hogy lesz.. Figyelem,am8kor van rá időm,aztán a megfelelő pillanatban beugrok kiugrok.. Ez működik,nem pedig a teóriák..
jónak tűnik a shortod, reggel még longot láttál.. látod így fordulsz napi szinten akár 3x. az a dax felrántás 23220>23460: egyértelmű short stopp... csapás.. nasdaq 24920 (dupla csúcs), és atom zakó... azóta lenne újabb 300 pontom a 3 pozival összesen, de jó ez így...
24751>24617 (135) 24737>24626 (111) 24706>24628 (78) kicsit aggódok,h az nvidia-t mégis visszarántják. de ha tévedtem, akkor is ~ köszöntem ~ bő 300 pont.
Igen rábólintott,egy teljesen más tervre,ami az oroszokéhoz nyomában sem hasonlított. Amúgy a Dax aDow-al megy,mindkettő inverz fej vállas h4-en.. A nasiban sincs általános eladás,csak az nvidiától szabadulnak Az általam 585-ön preferált Meta pl már 620..és még nyomokban sincs a Miki rally..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?