Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Néha írjatok ti is. Kíváncsi leszek ennek a napnak a végére. "kicsit longba álltak", várnék valami hírt, amit már tudtak tegnap is, csak tegnap még ráestek, realizáltak egy izmosat, hogy ma longolni tudjanak, és majd jön a hír, amit eleve tudtak. tehát gyakorlatilag "kistoppoltatták a jónépet 2x is 24600-24300 között, megoldották. majd most 24620 " nem drága", dehogynem.
daxból már jön a kampó, nasi nagyon longos akar lenni, tartja a 24600-at nálam. dax újabb dupla tető 23220 és már 23180 nasdaq ismét nevetséges amit művel, szereztek egy kis kp-t, és már rögtön az m1-m5 aljakat "képtelenek" elengedni. ha meg elengedik, -300 20 perc alatt.
vix-et nehéz előre látni, csorgott,eddig, de most picit emelkedő aljakat mutat, meddig? dax sentiment 20 picit longos, miközben amúgy tétovázik. a longhoz masszív shortban kellene ülniük, de longban ülnek.
Ismét jön az a rész,h eddig miért esett? most miért emelkedik a világba, egész nap? szimplán shortos fordul, stoppol, longol mellé. követi az irányt, amit lát. m5 egyre agresszívabban emelkedik, van tolja, van tere. dax meg pislog, nem érti, hogy ő miért ragadt lent 23200-nál
NQ100 1D: (CFD) https://kephost.net/p/MjE3ODU4MQ.png Ha zászló, akkor az 24000-ra mutat. ha igazi csökkenő aljak, akkor az 24000 alá mutat. Beírom: 24588ról van egy shortom. A mai nyerő 75%-át feláldozom a stopra. DAX rést akarna tölteni, de Nasdaq megy, DAX nem DAX mire vár? Sok a pánikoló? Akkor miért nem engedik fentebb? Mert nem biztos, hogy holnap is itt lesz még. Tehát amíg lehet: SELL. Nasdaq-nak már érkezik a Miki?
Szerintem a reggeli longokat meg kellett volna tartani.. Szépen fordultak a mélypontokról.. De én is inkább a biztosra mentem..Aztán később meg egyre nehezebb lesz beszállni,ha minél fentebb araszolnak. Így leget kimaradni a 3-4-500 pontos felrántásokból...
Próbálkozok a longgal. De egyben gyanús is, pont a dax gyengesége miatt. Kicsit jobban körbejártam. NASDAQ 24240 dupla aljból jött a 4 -5 napos 26200-250 Meddig esett a Nasdaq? 24300, 24300 alatt szőnyeg-kirántás van.
dax hetes cfd ma50 = 22910 (23080 az eddigi alj. napos bolialj 23275 néhányan ezért próbálnak longolni, hátha legalább azt elcsípi, de egyelőre besült. nálam a cfd 4h alj 22890-ig kibővült, tehát egy 22900-22800 esés "simán" benne lehetne.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?