Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
nasi 4h MA200-ban elakadt, most nem vették vissza "csuklóból". dax is kupolázik még az 1h bollinger közép alatt. szerintem még nincs vége. dax gyenge korrekció.
Lehet,h megveszik, de nézd meg a DAX egy napját, amikor így "letörte" az aljakat, és zöldült. Másnap lerogyott még 1 gyertyát. Most lehetne igazán GAP-es nyitó hétfőn, ha úgy döntenek,h SELL. Minden attól függ, hol zár.
Tamás.. Tegnap esett 700-at,ma meg rá még 500-at. Azután fordult meg,ésvmiért ne jöhetne vissza ugyanúgy 700-at..Na azóta már lehetett shortolgatni,csak ki kell tudni várni. Én már a másodikat indítottam,ill.zártam 200-100 között sávozott egy darabig.. Aztánblehet végül lefelé veszi megint az irányt.. Vagy te csak 5-ig vagy itt? Ha nasizol,ott még ilyenkor kezdődnek az izgalmak..
Te soha nem kontrázol rá? úgy értem, hogy emelkedett 600-at, "hirtelen", és úgyis kupola? ez fenntarthatatlan? vagy megy még 400-at? a topik a mi vitázásunktól (csdobostól és tőlem) zengett, hogy long vagy short. nyert, gratulálok. long forduló jött. és a világvége sokadjára lefújva? Mit mondanak az apácák? Akkor shortolj, ha a napos ma50-et "átszakítjuk", .....hogyne, akkor kell longolni, az esetek 95%-ában, nincs világvége, még.
Nem szeretem a követő stopot használni. Régen próbálkoztam vele, de úgy van, ahogy mondod. Kiüt és otthagy. -ez bosszantott. Inkább figyelek, ha poziban vagyok és szeretek én irányítani.(zárni)😉
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?