Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
:)) "Úgy vélem, annak a valószínűsége, hogy Berkshire bármilyen esemény miatt pénzügyi problémákkal szembesüljön, lényegében nulla. Mi mindig fel leszünk készülve egy ezeréves özönvízre; sőt, ha ez bekövetkezne, szívesen adunk majd el életmentő mellényeket a felkészületlenek számára."
Gondolom te is azon nőttél fel, hogyan bukjunk akár sokat longgal.. :))))
Törölt felhasználó2018. 03. 02. 09:25
klikkvadász “package deal“ made by shortfolio:
“Az amerikai dollármilliárdosok nagyjának vagyonát negatívan érinti a napok óta tartó esés az amerikai tőzsdéken, de közülük a Berkshire Hathaway elnöke, Warren Buffett vesztett eddig a legtöbbet, összesen 3,74 milliárd dollárt.Érdekli, hogy melyik könyv Warren Buffett befektetési guru kedvenc könyve? Látogasson el könyvesboltunkba! “
Hát úgy néz ki ,elég nagyot tévedtem .Úgy voltam ezzel,mint parasztbácsi a viccben:erre számítottam,erre is számítottam,....na erre már nem számítottam.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?