Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ha az elreccsen ahogy szokták mondani begyorsulhat az esést ...2581 a 200 napos EMA vagy a 200 napos MAig ami 2563......azt meg már láttad mit csinált a daxival
Én is amcsikról írtam most, legfeljebb vedd le a kommentből az utolsó daxos példát :)) Én is csíplek (sőt, még a mestertrédereket is, attól, h nonstop b@$zogatjuk egymást, ez nem megy a kitűnő kapcsolat rovására:)) - és 6ks daxnál meg 1k-s sp-nél olyan long kattanásom lesz majd, h csak nézel :))
K nagyon sokat, természetesen :) Csak annyi a bibi, hogy ezzel az erővel azt is kérdezhetnéd, mennyit kerestem volna, ha 2009 márc elején, 666-os sp-n nyitok longot? :))))) Igen, 2016 elején is volt lokális alj, csak ez ugye utólag derül ki. Ráadásul az esésnek nincs "nyilvánvaló jele". Egy brexites 5%-os mínuszban nyitás nyilvánvaló jel lett volna? Na, ha akkor eladok, pont az aljon szállok ki. Trump megválasztása dettó. Most februárban meg akkor lett nyilvánvaló az esés, mikor a dow épp flash crash-sel szakadt 1000 pontot 5 perc alatt. Az utóbbi 2 év arról volt ismert, hogy minden " nyilvánvaló " esést megvettek. Az egyetlen rendesebb esés egy egyáltalán nem nyilvánvaló lecsorgás után következett be.
Szóval én úgy vagyok inkább vele, h marginom van, időm van, türelmem van, egyszerűbb, ha kivárom a szép időket, mintha ugrálok összevissza. (Ez persze szigorúan hosszú távú pozikra vonatkozik.) És én is csíplek. :)
Szóval ahogy a tolvajok fejedelme is mondta anno: "nix ugribugri!" :)))))))
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?