Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ez se rossz strati: "Ha enyém lenne Soros lóvéja, minden pont emelkedésben nyitnék egy shortot." (goapsy1) :)))
úgy hírlik maga a célszemély is ugyanezt a stratit követi egy ideje... vélhetően ésszerű (mentális) SL mellett.
))
asap nagyúr is szépen letette a garast januárban a nasdaq mellett:
"Elképesztő optimizmus, szinte már olyan hit kell ilyen szinteken a vételekhez amik számomra felfoghatatlanok.
5030 felett nyitni longot nasdaq indexre? Most longolni microsoftot? Vagy bármit? "
))
Én bevallom férfiasan ma megnyitottam az idei első dax shortomat 12.865-ről... Hétfőn nem lesz dax sem, USA lesz... majd jövő hét vége felé ránézek erre a pozira...
erre talán már maga T mester sem emléxik: link :))))
Törölt felhasználó2017. 06. 02. 21:01
Előzmény:
törölt hozzászólás
tök jó cuccokat találok a régi hsz-eket kukázva: link
amúgy meg goapsy-val ezerszer jobban lehetett évődni, mert legalább értette a tréfát... nem úgy mint te, ál-zakkant tőzsdekárosult. :ĐĐ
gyorsan kerített hozzá stratit és meggyőződést is:
"Ugyanakkor ha van pl 10 konti sp-m 2250-ről, az 2500-as sp-nél is még csak 2500 usd lebegő bukta, ennyit pár év Anglia után röhögve kibírok.
A kisbüfik zömét nem azért szórják ki, mert nem jó a pozija, hanem azért, mert nem tudja finanszírozni, míg pluszba menne. Megesett velem is nemegyszer. Többet nem fog. :) "
)))
Törölt felhasználó2017. 06. 02. 20:43
Előzmény:
törölt hozzászólás
Záróban ne feledd: rá (be) kell dobnod a short sört!
A Spy is épp topping! :-)
famous last words: #199463
"...B@sszameg, de kár, h nem mentem ki Angliába hamarabb, mostanra összerakhattam volna egy komolyabb lóvét. Pár hónapos/1-2 éves távon ilyen short lehetőség, mint a jelenlegi, valszeg egyszer adódik az életben."
goapsy1
január 03.
("10-15 sp shortot" nyitott volna ott szívesen, "a szükséges margint is rászámolva"... azóta csak felfelé megy)
))
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?