Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Elég érdekes...Mivel ez egy HSZ a jelölés alapból nem jó, mert nem számokkal, hanem betűkkel jelöljük... Amúgy a múlt héten betettem a DOW-ra a HSZ-t - így: (a változás, hogy azóta a D a szaggatott vonalhoz közelít és vszínű el is éri - S&P-nnél ez nálam olyan 2070-80as szintet jelent... És itt érdemes elővenni Caldaro-t - ha még emlékszünk..
Az a félelmetes benne, hogy a dax hosszan elnyúló flat korrekciójába is klappolna. Ha ezzel együtt az együtt mozgás is teljesülne...
Mostanság nem nagyon szóltam hozzá, de azért figyelgettem, és meglátásom szerint a vix is, "újra" kívánja az sp déli startot. Csak hát Goapsy már megint shortban van, ez nagy visszatartó erő ám ;-)
...na viccet félre: csökkent a vola, hasalni kezd az sp naposon, rsi a hold közelében. Szóval még be is jöhet az a short!
Megint elment erre a mail címre, de mondjuk a freemail(az enyém) néha csak órákkal később küldi.
Ha este se jön meg akkor küldj egy üres üzit aztán arra válaszolok.
De szerintem rendben lessz.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?