Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
:)))
300-310 között van egy céláram, prompton duplacsúcs, a 300 amúgy is támasz. Most akartam egyet longolni 325-ről rövidre, de nem tudtam bekötni. Az eltérést át kell állítanom, hogy ne kínáljon fel folyamatosan új árakat.
jah, ezzel én is így vok re: hufshort, mindig elfelejtem h mutyisztánban élek, szerencsére most kicsi a pakk, úgyh leszarom, a swap meg legyen a borkiké :)
Én is Téged. :) Múltkor visszanéztem ide, az adózással kapcsolatban volt pár kérdésem, de aztán csak ment egymás baszogatása úgyhogy jobbnak láttam ismét lelépni.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?