Topiknyitó: watson 2011. 02. 06. 01:55

Vannak még hiányosságok Viktor, kár hogy az idegeid felmondták a szolgálatot  

link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2011. 02. 06. 21:12
Előzmény: #38  Sigorszky
#40
Szerintem az "Kón affér" direkt hasznos volt a hívőknek, mert a pali ellenszenvesnek mutatkozott, és ennek fényében tévesen ugyan, de lehetett mentegetni a Min.E.urat.

Egyébként meg tudomásul kell venni, hogy ha valaki nagyon gizda, akkor az idők folyamán igen sokan pofán vágják, közöttük lehetnek mindenféle emberek, jók, és kevésbé jók. Néha egy kis "utcai" neveltetés többet érne a kollégiuminál.
commander8 2011. 02. 06. 20:47
Előzmény: #36  Törölt felhasználó
#39
No guru, hát arról beszéltem, amire te is reagáltál.
Azt mondják, hogy azok a szellemi magasságok. Hát igen, azok.
Pedig annak a birtokába lehet kerülni egy kis olvasottsággal, meg uram bocsá' intelligenciával.
Ja és még valami, tényleg a homokos dumát még ki is felejtettem.
Hát persze.
Liberálbolsevista, la fleur, magyarázd már el nekem, hogy ez mit jelent. Mert szerény képességeimmel nem vagyok képes felfogni, hogy miként lehet egyszerre valami, vagy valaki bolsevista, és egyben liberális.
Azt tudom, hogy miként lehet valami és valaki primitív, de ez a "liberálbolsevista" ez nem megy a fejembe.
Sigorszky 2011. 02. 06. 20:23
Előzmény: #37  Törölt felhasználó
#38
A topikindító ürügy, cikke állítólag az ÉS -ben jelent meg, hát erről az jut eszembe, h essel kezdődik, gével végződik és a buzik nagyon szeretik, mi az? Hát a sajtószabadság!
ÉS is elmehet a búsba....
Még mindig a KÓN affér meg az a szerencsétlen válsza a Min: E. úrnak (figyelem antigé et, nem Gyuféről van szó) miszerint a magyar népet érte támadás. Ezek azóta is lovagolnak rajta, mint C. a P-en. (Idegen szó, találjátok ki fretek et:)
Törölt felhasználó 2011. 02. 06. 20:11
Előzmény: #35  Sigorszky
#37
szigorúan balról újra egyetértek az etárssal!
mi párttitkár inasokból lett madarastecskós biztonságiőrök nem értjük az itt folyó szellemi magasságokat.
részemről menekűlök is vissza a népszava fórumra.
mert ott legalább tudjuk, hogy lenin et. szifiliszéről is a zOrbán úr tehet.

de ki az a kasza gyerek?
Törölt felhasználó 2011. 02. 06. 20:09
#36
Szerintem igen nagy luxus, hogy egy hozzászólásba csak egy olyan badarságot írtok, amiről fogalmatok nincs , hogy mikor kéne használni. Javasolnám egy csokorban a

liberálbolsevista,
judeoplutoktata,
kriptokommunisták

szavakat, a többivel ne is fáradjatok, ocsmányságokat mindenki ízlés szerint hozzá tud képzelni, bár nem biztos , hogy mindenkinek könnyű erre a szintre le "fantáziálni" magát
Sigorszky 2011. 02. 06. 19:55
Előzmény: #34  Törölt felhasználó
#35
Ferencet vissza és ez a Kasza gyerek legyen a kurmánycsővivő. Már leléptem, mert itt a libibolsi gőzhenger túlerő mint disznót / aki válaszolni mer valaki helyett egy kérdésre, ergo (no megint egy idegen szó, b....tok +) q... neveletlen paraszt vok, mer belebeszélek / győzni látszott, de most örülök a jelenlétednek Virág et.
Hiszen a műbőr összezár a bajban....
Törölt felhasználó 2011. 02. 06. 19:42
Előzmény: #32  commander8
#34
liberálbolsevista műbőrkabátos hónaljszagú komenisták.

na. így jó, nem?))

igazad van, elemi érdeke lenne az országnak feri visszatérése!
Törölt felhasználó 2011. 02. 06. 19:42
Előzmény: #32  commander8
#33
liberálbolsevista műbőrkabátos hónaljszagú komenisták.

na. így jó, nem?))

igazad van, elemi érdeke lenne az országnak feri visszatérése!
commander8 2011. 02. 06. 18:46
Előzmény: #31  Törölt felhasználó
#32
Szerintem Orbán sosem lesz annyira gerinces, hogy valaha is őszintén elmondja azokat a problémákat, amivel mindenkinek szembe kellene nézni.
Pedig nem ártana, mert a szavalókórusa olyannyira elhitte a hülyeséget, hogy már nem is látja szükségét annak, hogy gondolkodjon. Azon meg főleg nem, hogy igaz e amit a vezérük mond vagy sem. Azon kívül ha tetszik ha nem az ország megállíthatatlanul sodródik a szélsőjobb mocska felé.
Várj türelemmel. Ha tovább folytatódik a topik lesz itt libsi, bolsi, komcsi, zsidó, hazaáruló, minden. Most több nem jut az eszembe, de a preferált (már csak azért, hogy én is fitogtassam, hogy tudok idegen szavakat) kifejezések itt is jönni fognak. Türelem.
Törölt felhasználó 2011. 02. 06. 17:48
Előzmény: #29  commander8
#31
Majd akkor lesz itt jobb, ha vezirunk is mond egy oszodi beszedet. De olyan oszinte miniszterelnok csak egyszer volt. Kulonben mit akartok, egesz "epkezlab" ellenervek voltak a cikkel szemben, hat hol maradt a kommunistazas?!
aliben 2011. 02. 06. 17:38
#30
ne szidd a párttitkárokat, mert viktor azt fogja hinni, hogy szidod az apját. ne komcsizz, mert a fidesz vezérkar nagy része magára veszi... komcsizni meg az szokott a leghangosabban, aki komcsi volt, ne dőlj be nekik
commander8 2011. 02. 06. 16:03
Előzmény: #28  commander8
#29
De azért, hogy a topik témájához is hozzászóljak:
Teljesen egyetértek a cikk szerzőjével. Ezen a fórumon talán elképzelhetetlen a résztvevők számára, hogy én valamikor a fideszre szavaztam. Pedig így volt. Mégpedig 1994-es választások idején. Akkor, amikor még OV. valóban demokrata volt, és képviselt valamit amivel egyet lehetett érteni.
De ma már óriásit csalódtam benne. A cikk nagyon szépen összefoglalja azokat a gondolatokat, amiket érdemes volna megfontolni sokaknak.
commander8 2011. 02. 06. 15:38
Előzmény: #25  Törölt felhasználó
#28
Hát igen.
Ez a dolgok természete. Ha valakit átvágnak a palánkon, és később rájön, mennyire átverték, akkor az már vérmérséklet kérdése, hogy miként képes ezt feldolgozni.
Amennyiben a gyűlölet és a kirekesztés dominál az illetőnél vagy csoportnál, akkor ennek a folyamatnak is törvényszerűen arrogánsnak és agresszívnek kell lennie. Megjegyzem : sajnos!!
commander8 2011. 02. 06. 15:30
Előzmény: #24  Sigorszky
#27
Először is nem tőled kérdeztem.
Másrészt sosem mondtam, hogy nem, lehet velem vitatkozni, nem én vagyok az aki mostanában nem tűri az ellentmondást, hanem éppen ti és a vezéretek.
Harmadrészt pedig abból is látszik a gyengeséged, hogy azzal vádolsz, amit lehet, hogy magad tettél. Nem mondom, hogy sosem szoktam minuszolni, vagy plusszolni, de momentán most nem tettem.
Egyébként nem tartok senkit sem alacsonyabb rendűnek, csak igyekszem rádöbbenteni az olyanokat, mint amilyen te is vagy, hogy mekkora - fogalmazzunk így - butaságokat írnak, mondanak.
Idézek:
"szánalmas ez a kasza gyerek, a cikkével együtt. hálŰIstennek az ilyen idegenszívű, ballibes köcsögöknek nem sok súlya van manapság már... aminek nagyon örülök. hálIstennek az ilyen vélemények minoritásban vannak."

vagy

"tőlem fletólandnak is hívhatod, akkor se sértegessen senkit, Trianon után meg főleg, egy francia köcsög..."

Szóval, akár a mondanivaló, akár a stílus hagy némi kívánni valót maga után.
rockmaster 2011. 02. 06. 15:17
Előzmény: #1  watson
#26
Tökéletes írás ez a levél. És a lényeg benne van: ha egy kormányt bírálnak, az nem azt jelenti h egy népet is bírálnak. Itthon szokás a kettőt összemosni. A konzervatív média imádja a kettőt egynek tekinteni. Szerintük ha támadják a kormányt akkor az országot is támadják. A problémákat nem szabad szétkenni az országra, elég ha csak a kormány oldja meg. Amit főzött, egye is meg!
Törölt felhasználó 2011. 02. 06. 15:16
Előzmény: #22  commander8
#25
Köszönöm résztvevő szavaid. Nincs nekem ezzel semmi bajom, viszont annál jobban félek , hogy ezeknek az embereknek égtelen lesz a haragjuk, ha rájönnek, hogy kegyetlenül és hidegvérrel átverték Őket. ÚJRA. Egyre többen látják meg , hogy a császár meztelen, és ezekkel az értéktelen szólamokkal nem lehet felöltöztetni. És ha ez túl későn jön el, addigra nincs mit tenni,mert a végtelen gőg kizárólagos hatalommal párosul , ami majd elrendeli, hogy mindenki azt lásson, amit előírnak neki. Éppen ezért én nem ellenzék volnék, csak szeretném, hogy a szimpatizánsok feltétel nélküli rajongás helyett bölcsebb önmérsékelésre intenének mindenkit, kik a jobb jövő alakítgatására lettek megválasztva . Tévedés ne essék, az Országéra gondolok.
Sigorszky 2011. 02. 06. 15:07
Előzmény: #23  commander8
#24
Tiszta szerencse, hogy gombamódra szaporodnak az olyan topikok, ahol az ilyen „parancsnok” típusú nickek ellentmondást nem tűrő módon szuggerálhatják az ellenvéleményt megfogalmazó s emiatt általuk alacsonyabb rendűnek tartott jónépbe az egyedül üdvözítő politikai irányvonalat. Biztos arra ekkora Janik, mert egyszer valahol már hallották a minoritás szót. És van még egy különleges képességük: fantasztikusan tudnak mínuszolni.
commander8 2011. 02. 06. 14:32
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
#23
Tudod, hogy mit jelent a minoritás szó?
Már csak azért, mert használod?
commander8 2011. 02. 06. 14:31
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
#22
Szia guru.
Elnézetem a vergődésedet ezekkel a "magasan kvalifikált" okosokkal.
Minden elismerésem a tied, már csak, hogy bírod a cérnával.
Mit is lehetne várni tőlük? Azzal jönnek, hogy párttaggyűlés, meg, hogy jelentések. Ez beteges. Legalább annyira mint amit a vezérük ma csinál.
De várd ki. Jön még zsidózás, meg hogy nem is biztos a holokauszt, meg ilyenek. Ha ez lefutott aztán az érvek elfogynak, és nem lesz mondani való. Nem sok idő kell, kevés a repertoár.
Törölt felhasználó 2011. 02. 06. 14:04
Előzmény: #1  watson
#21
idézet a cikkből:

"ismét bevezették az egypártrendszert"

nahhhhhh.....ekkora baromság ez a cikk.....

a cikk saját magát minősíti...

Topik gazda

watson
watson
3 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek