Nyilván lesz örömködés még, de azt ne felejtsük el, hogy a cég még mindig veszteséges.
Áttörés akkor lehet végképp, ha sikerül nyereségessé tenni, immár a Librivel. Addig viszont még sok víz le fog folyni a Dunán és leghamarabb talán a jövő év lehet ilyen.
Eddig 500 körül volt az árfolyam, szerintem valahol 600-700 között fog beállni, amíg nem jönnek az eredmények, persze ebből kilengés lehet fel is, le is.
Igazad van , de azért a fő kérdés még mindig az most mennyire értékelik a részvényük árát.
Ugy érzem érdeklődésben nem lesz hiány , majd hérfőn meglátjuk.
Tessék pontosan fogalmazni! Nem a részvény ára volt 1000 ft szerintük, hanem a vezér (Starcz Ákos) 1000 Ft fölötti értékűnek tartotta a részvényt tavaly február 27-én. De ez csak egy nyilatkozat, ahol a vezér mégse mondhatja, hogy csökkenni fogunk 400 környékéig.
Akkor egyébként 500 Ft körül volt az árfolyam, és ők is ezen a szinten vásárolgatták a közgyűlés előtti napokban. Talán 600 fölé is felment, ha jól emlékszem. Akkor sokan azt hittük, hogy hamarosan tényleg eléri a 900-1000 Ft-os szintet, de az mostanáig csak álom maradt.
Talán most megmozdulhat, ha kitart az érdeklődés a következő napokon is.
Tessék pontosan fogalmazni! Nem a részvény ára volt 1000 ft szerintük, a vezér (Starcz Ákos) 1000 Ft fölötti értékűnek tartotta a részvényt tavaly február 27-én.
Amikor egyébként 500 Ft környékén járt az árfolyam, és ők is ennek a környékén vásárolgatták. Akkor sokan hittük, hogy hamarosan el is éri az 900-1000 Ft-ot, de ez csak álom maradt. Talán most lesz valami mozgás, ha kitart az érdeklődés a következő napokon is.
Kiváncsi vagyok mennyi lesz a kötelező ajánlat!!!
Tavaly 1000 volt a részvény ára szerintük ahogy azt nyilatkozták,akkor most az egyesüléssel mennyi ??
Bookline 2011