Persze mindig jó hírek, jó eredmények jönnek a cégről, mégis az árfolyam a béka segge alatt, gyakorlatilag 0 forgalommal!! Mit történne ha jönne egy-két rossz hír!? Ezt is már felvásárolhatná valami nevesebb cég, mert így pusztulat ez a papír 😟
két bejegyzést megszüntették cégjegyzék 2011 és 2012 esek voltak.ezért mondtam valami történt örmesternél.a többi hir sem rossz-de szerintem ez a két bejegyzés hátráltatott valamit.
nem láttam hogy vették vagy adták -de ha vették nem véletlen-mert vannak akik látnak a pályán -az igaz hogy 6 éve esett-de most fordult-az amit hathor irt az is megáll.
mint cég nem gagyi-maga mit ért el az életben na ilyet biztosan nem a másik nem való a tőzsdére ez tény.persze ha neres cég lenne hirtelen ugye és mivel csak egy van itt a tőzsdén -pl felvásárolná a biztonsági cégeket hiszen háboru van ugyi-4ig-rába -
Aha!! Volt itt a tőzsdén egy náto minősítéssel és beszállítással rendelkező cég, láttuk mi lett a sorsa 😃😃. (Ott1) Micsoda üzletei és eredményei voltak, aztán egy pillanat alatt kibaszták a tőzsdéről!! Ez az őrmester nevű gagyi akármi, a nyomába sem ér!! Illetve lehet hogy a nyomába ér, és ugyanaz lesz a sorsa 😲
Vállalatunknál sikeresen lezajlott a területi vezetők részére
szervezett szakmai oktatás, amely a vezetői kompetenciák erősítéséről,
valamint az együttműködés és a minőségi munkavégzésről szólt.
Az eseményen összesen 29 területi vezető vett részt. Külön elismerés
illeti azokat a kollégákat, akik 400–500 kilométert utaztak annak
érdekében, hogy személyesen jelen lehessenek és tovább bővítsék
ismereteiket. Ez az elkötelezettség jól mutatja, hogy közös célunk a
folyamatos fejlődés és a magas szakmai színvonal fenntartása.
Az oktatás célja a szemléletformálás és a közös szakmai alapok
megerősítése volt és a visszajelzések alapján ezt a célt sikerült
elérnünk.
Őrmester részvényesek ide