Számomra érthetetlen, hogy miért ezen a szinten van papír. 2 nap múlva közgyűlés. Holnap valakik még olcsón venni akarnának? Vagy mi lehet a háttérben, hogy 5%-ot esik.
Szerintem egy részük biztos lehet idei belépő, nekik nehéz is lehet, mert idén aztán volt bőven limites napokból és látták, hogy mennyit lehet nyerni. Aztán persze nem minden hírt reagál le úgy a piac, ahogy az emberek várják. Idén Futurt adtam el bukóban, amikor aug-szeptember körül oldalazott bő 1 hónapig, most meg közel dupla annyit ér, türelmetlen voltam, hiba volt. A másik az enefi, de ott realizálni kellett a bukót. Egy ilyen papírt amiben van sztori és pozitívnak tűnő jövőkép van, minek dobnám el? Persze olyan pénzzel kell kereskedni, amivel ki is tudsz várni.
Van rendesen olyan intézkedés vagy jel, ami már most mutatja, hogy feljebb van a helye a papírnak ( saját üzemeltető céget alapítottak, bővít a tulaj, új ingatlanok kerülnek a cégbe stb.) és nem ezen az árfolyamon, aki hosszabb távra tervez az nem is dobálja el, azért is volt elég kicsi forgalom eddig szerintem, ezen az áron simán bővítenék ha lenne szabad kapacitásom. Az ML papírok miatt elég sok új tőke jött a tőzsdére idén, sok új emberrel és azt veszem észre, hogy sokan nagyon türelmetlenek, nem tudnak kivárni.
Egy hullámhosszon vagyunk, Jófej! Csak szeretném jelezni, hogy akármilyen bohóc célárat hoznak ki, az én kezemből nem tépik ki a papírt, 1200 alatt szóba sem állok senkivel :)
APPENINN