Nem is kell kockáztatni.
Majd megy ha akar a papír.
Én már tele vagyok, mint a délibusz.
És minél lejjebb megy, annál nyugodtabb vagyok :D
Fordítva működöm :D
Miért nem annyi volt dec 27én?
Szóltam három héttel előbb!
Mondtam lehozza a divergencia! Mondom divergencia!!! Érti? :D
Jól benézte a maci zászlóját, lett az is 295 :D
Akkor már nem érvényes a lemenő nap a szivárvánnyal 2013ból? Na meg meglátjátok mekkora esés jön sell in may van, meg dénes barátja állítja maci nem szokott tévedni, piaci esés jön.. ja :D :D
jajj macika..
E-start 565nél eladtam. lemaradt, ne sajnálja. Minden nap új nap.
Már KEGEt is megbánta, hogy nem vett 26-30között, amikor útvakarót bántotta, hogy ott tankolta fel magát hetekig.
Megírta magának bús a mackó. Lesz Ő még bús ha elindulunk következő emelkedő hullámmal. De ne panaszkodjanak utána újra! :D
Azt mondják egy 100%os rallyból kimaradni a legrosszabb, rosszabb mint veszíteni egy pozin. én nem tudom. Próbálok benne lenni, így nem tudom milyen volt kimaradni.
Azt tanácsolom ne szomorkodjon! Maga elment alá írni a Fidesznél a Blahán a rezsicsökkentést. A papír meg emelkedett rá 26-56ig!
A piac sosem racionális. Hiába várja azt el tőle! :D
Majd tanul.. bár nyugdíjazás után már nem tanul az ember.
Akkor így marad :D
a xetrán beigért árjegyzők nincsenek még (közölték) de tolvajokban sztem nem is lesznek ki meri vállalni?
csak midcap rv-ben vannak jelentkezők meg a 4 blueban, de ott minek?
Macika az a baj a maga csapata a mai napra gondol mindig. Ma legyen pénz zsebben. Mi pedig hosszabb távon gondolkodunk.
Nem a sűrű fillérben hiszünk, hanem a gyakori forintban. Ezt átfordítva tőzsde nyelvre.
Nem napi 5-10.000ért rinyálunk összejön-e.
Hanem milkákat kapunk fel a pozikkal.
Így nem vagyunk egy gondolkodási szinten.
Túl vagyunk a mit vennél ha lenne pénzed topikján :D
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?