Nem haragszotok hogy nem veszek semmit komolyan, amit írtok. Az inkasszoddal kitörölheted a hátsódat, ahogy az áprilisi NAV végrehajtásoddal. Az inkasszó azért van, hogy levegyék azt.
Ez mi?
Csökkenő árfolyam 2012ben, és növekedő MACD! Az árfolyam csökkenésben csökkent a forgalom volumene is! Ez fordulatra utalt! Mellé leárazták a céget.. Tiszta olcsó befektetői átadás.
Azt mondta Troll csődgizije hol van Hathor befektetője? Ki feketet ebbe a cégbe? Aztán itt van.
Most osztják újra az új befektetői kört maguk!
Előtte nagy nevetgélés volt. Úja ATL jön, meg üres a könyv irány a 10FT mondták: Aztán hol van Hathor 30a, Hol van Hathor 40e, aztán Hol van Hathor 50e.
Na meg előbb lesz 30, mint 50. Lett 56.
Na meg 5csőd, felszámolás jóslás 2013ra.
Egy sem lett!
NAV féle felszámolás
Kácsor féle felszámolás
Pimper féle bedöntés
Steier féle felszámolás
Navcator feleszámolás..
Na ezeket a részvényeseknek végig kellett tűrniük a papír nélküli lebeszélő szurkolóknak! Nekem is 10milkókat befektetve ide, hogy nyomást gyakoroljanak a részvényesekre!
Mai napig ezt csinálják!
Ne papoljanak itt nekem!
Szépen bebukták az összes dumájukat!
Hát ha a papír nélküli nem őrjöng itt, akkor nincs mire írni..
Már itt kezdik a napot reggel 8kor. Na nekik mennyi hasznuk van belőle.. ezt sosem kérdezted meg tőlük :D
Számold meg hány órája nyomja papír nélkül itt maci komád.. neki lesz haszna? nem :D
sebaj, az nem számít. Egy oldalon álltok.
Férgek klubja
emelkedő indikátor 43tól divergenciát mutatott. Erre vettem igen 28ig. És lett 56..
Mikor érti már meg? Meg is duplázta magát az előre látható divergenciának köszönhetően. Sosem érti meg. Illetve nem akarja. Mert maga is ismeri a divergencia fogalmát elvileg. Látott már olyat!
Csak nem hitt nekem, meg a zsemének. ne engem hibáztasson. Azóta is várja 10FTos célárát, lett helyette 5xös árfolyam.
Ma is itt őrjöng, ahelyett hogy pénzt keresne :D
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?