Kedves Hathor!
Én egy teljesen amatör tözsdés vagyok….
Annak idején, nagy szerencsémre O-val ki tudtam szálni a Nagy OTP-és mizériából!!!! :D
Efelett érzett nagy eufóriámban nekifogtam KEG részvényt venni…Csak vettem!!! Van részvényem a csillagos égtől kezdve a legaljáig…Igazából még így is 100 körül nagyon jól jönnék ki .igazából nem vagyok egy idegbeteg, bár össz vagyonom egy része ebben van…
Úgy látom, hogy ön is, hozzám hasonlóan gondolkodik a KEG jővőjéről Szeretném a véleményét kérni jővő beli esélyeimről
Tisztelettel THOKJO
figyelj ne vegyen senki! sőt semmit! aki a beírások alapján kereskedik az meg is érdemli. Én ha döntök és veszek vagy eladok azért nem okolok mást-az mindig az én döntésem-könnyű lenne a fórumot okolni azért mert valaki veszít!
Teljesen igazad van! Ne haragudj de egy hozzászólásod átemeltem innen amoda. Én itt sokat nem szóltam de az emelkedést nem éltem meg kínnak! Az irigyeimnek azt szoktam mondani: ne légy irigy, tedd meg te is ha mered!-és persze ha van elég tehetséged, tudásod hozzá:)-ez nem csak a tőzsdére vonatkozik nálam. sok dologban hasonlítunk de nem vagyunk egyformák-ez is természetes:)
genesis-nél is többen megmondták, kamu az emelkedés. ott is leugatták őket. ott is volt beültető, a fórum minden 3. hozzászólásában magasztalta magát és a céget. bezuhanó részvényt komoly vételre ajánlotta, és melle dagadt a büszkeségtől, amikor 1600-ról 2500-ra ment fel újra az árfolyam... milyen érdekes ez most, 20 Ft körül... sokan hallgathattak rá... beültette őket. majd felszívódott... történet vége.
ezt bizony mindenhol terjeszteni kell, hogy a beültetők minél kevesebb tapasztalatlan újoncot tudjanak kifosztani...
Taulságos hogy a fórumon jelenlevő embereknek a 26-56os emelkedés között minden rossz volt. Nm mondták azt még, hogy Te.. ez emelkedik, milyen jó.
Az egész emelkedés kín volt mindenkinek.
Ez nekem még több erőt ad.
Nem szeretek egyforma lenni a többiekkel.
Ha felfele megy az árfolyam, mindenkinek minden rossz, kamu.. ha lefele meg, akkor még rosszabb mindenkinek minden :D
Normális ez?
Nekem nem..
Na de a fórum erre van..
Lehet mindenfélét beszélni..
Nyugodtan. :D
ja és rényi nagy üzletet csinált, hisz 2008.10.20-án már 700 Ft alatt volt a részvény, 2009. végén 500 alá ment, 2011. májusában ért 100 alá, minimumára, azaz 17 Ft-ra idén májusban ért...
hogy akkor miért vett genesis részvényt majd 2 millióért? :) költői a kérdés...
"A Genesis Energy Befektetési Nyrt. tájékoztatása szerint dr. Rényi Gábor a Genesis Energy Befektetési Nyrt. elnök-vezérigazgatója 2008. október 2-án a CIB Bank Zrt., mint befektetési szolgáltató igénybevételével a Budapesti Értéktőzsdén 1.730,-Ft/darab átlagáron 1.000 darab Genesis Energy részvényt vásárolt - olvasható a BÉT honlapján."
Pénznyelő 30nál ugyanígy osztotta a részvényeseket. Majd nem jelent meg egyszer sem a 56ig tartó emelkedésben.
Majd most megjelent galagával együtt.
Nem gond. Tele vagyunk keselyűkkel.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?