Tomtom

Regisztráció: 2022-05-17 15:59:58

Hozzászólások száma: 65

Utolsó hozzászólás: 2022-10-08 21:51


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? 2022. 10. 08. 21:51
Csak találgathatunk. A hitet meghagyom azoknak, akik büszkék arra, hogy olyanban hisznek, ami nem bizonyítható.
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? 2022. 10. 08. 19:14
Szerintem a ruszkik robbantottak, h ezzel is kikényszerítsék az ÉÁ2 ideiglenes üzembehelyezését, csak annyira b@lfaszok, h véletlenül a második gázvezetéket is sikerült megrongálni. Többek között azért is merte elindítani putyin a háborút, mert éppen üzembe akarták helyezni az ÉÁ2-t, és alappal számított arra, h a németek és így az eu nem fog a 14-eshez hasonló langyos szankciókon túl semmit reagálni, mert érdekeltek a gázszállításban ha már elkészült a gigaprojekt. Hazudnak és tévednek. Az orosz vezetők már csak ilyenek, soha nem is voltak mások...náluk még 1946 van a fejekben
OTP részvényesek ide! 2022. 08. 16. 20:13
Senkit nem támad az eu, még arra sem képes, higy az eredményeit propagálja, pedig arra égető szükség van. A társadalmi-gazdasági problémáink forrása nem kívül van, a megoldás sem onnan fog érkezni. Őszintén szólva, szerintem túlbecsülik sokan az eu-s pénzek folyósításának ügyét és lehetséges hatásait. Olyan jól hasznátuk volna fel eddig is az eu-s forrásainkat? Szerintem az nyugtalanító, hogy a GDP növekedés fetisiszta Orbánnak már a növekedést jelentő pénz sem éri meg, hogy a hatalom elvesztését, s ezzel az elkerülhetetlen moráslis, gazdasági, politikai, büntetőjogi konzekvenciákat kockáztassa. A piac szerintem azt fogta fel, hogy nálunk nincs visszaút.
MOLly tulajok topikja 2022. 08. 10. 15:32
Hernádi: "Le lehet válni az orosz kőolajról, de az kettő-négy év és sok százmillió dollár"
Most termelte ki az átálláshoz szükséges százmillió dollárokat. Vajon a rekordnyereségéből mennyit fordít erre? Mennyire prioritás a cégnél a magyar ellátásbiztonság?
OTP részvényesek ide! 2022. 07. 29. 14:12
Irritál a kóklerkedés, amikor a vak mutatják az irányt négy kézzel, négy irányba. 😃
OTP részvényesek ide! 2022. 07. 29. 10:32
A tartalom: "bármi lehet", ezt el is hiszem, hogy gond nélkül megérted :D 
OTP részvényesek ide! 2022. 07. 29. 09:35
Igen. Más oka nem is lehet, hogy végtelenül irritál a "valyon", "be jön" és társai, illetve a "... lesz az alja utána, bármi lehet" és hasonló bölcsességek. Ez a fórum sajnos a pszeudoanalfabétizmus, és a soha el nem talált árfolyamváltozások színterévé vált, aminek az oka, hogy az olvasás a ti kryptonitotok. Dniel ebben élen jár, ez a silányság eluralja ezt a fórumot. Én meg bírálom. 
OTP részvényesek ide! 2022. 07. 29. 08:53
A diszgráfia mint szakszó jelentésének mélyebb ismeretét kérdőjeleztem meg, de látom az olvasás neked sem az erősséged, az írástól bezzeg nem félsz. Ha azt hiszed, kenyerem a másoknak való megfelelés, nagyon igazad van, a lájkokért élek, halok.
OTP részvényesek ide! 2022. 07. 29. 08:39
Nézz utána! A diszlexia (a diszgráfiának ehhez semmi köze) tünetmentessé tehető, fejleszthető: olvasással! Még nem késő elkezdeni.
OTP részvényesek ide! 2022. 07. 29. 08:34
Nem tudod a szakszó jelentését, de rövidíted. Ez jelzi az “elemzéseitek” színvonalát is. A picsogás helyett ragadjatok kézbe egy könyvet.
OTP részvényesek ide! 2022. 07. 29. 06:43
A diszkexiás elemző szakvéleménye: “bármi lehet”. Igazad van!
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? 2022. 07. 23. 21:01
Ez aztán az érvelési technika. A darab szar is ér valamit, mert nem tudok betenni egy tonnát egy zsákba és küldeni neked. Egy hal, akinek a csali az istene 👏👏👏
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? 2022. 07. 23. 20:56
Aki észrevételezi, hogy a kriptopiac egy hatalmas átbaszás, az nyilván nem ért a témához. Gondolom, warren buffet is egy vén hülye, aki nem olvasott utána...
Ha még korunk legnagyobb mentalistája, elon musk rajongók is vagytok, javaslom, kezdjetek gyanakodni, hogy nem mások az ostobák... 😂😂😂
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 07. 17. 12:33
A kedvencem, hogy vargamisi mennyire kilóg a fideszből, értemes szakemben, aki nem vesz részt a kultúrharcban, konszolidált, stb.
Ehhez képest ez a szuperzseni tevékenyen asszisztált a prociklukus gazdaságpolitikához. Úgy, hogy tisztában kellett lennie azzal, hogy már 3 éve minden szakember a hosszú konjunktúra után valamilyen fokú szükségszerű recessziót jelzett előre. De mi idióta baromságokra herdáltunk el ezermilliárdokat felelőtlenül, mikor ment a szekér (+ mehetett volna jobban is), ill. folyamatosan növeltük a transzfereket (szja), taot csökkentettünk, ugyanennyit el is loptak. Nem tartalékoltunk semmit, csak az ostoba növekedéd fetisizmus.
Most meg adóemelés, kiadáscsökkentés. Miben jobb ez a gyurcsányi konvergencia programnál?
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 07. 17. 07:29
Félő, hogy az eltakarodás itt már nem lesz elég. Olyan tágra feszítették a határokat, hogy a következő kormány bármit megtehet majd, az sem fogja átlépni az ingerküszöböt. Ilyenkor szokott igény keletkezni a precedensre, hogy ha lopsz, elveszíted a karod, ha elárulod 48-at és 56-ot, akkor meg mást is. 
Szia KATA! 2022. 07. 16. 17:42
Szívemből szóltál! Ráadásul sok esetben az államnak kárt okozva termeltek maguknak hatalmas nyereségeket: pl. letelepedési kötvény, lélegeztetőgép biznisz...
Persze ne legyenek illúzióink, ebben az országban minden kormány lopni fog, de megfogtad a lényeget: ennek a kormánynak a víziói hibásak: az unortodoxia. Éles példája az MCC, ami eddig 500 mrd (!!!) vagyont kapott, és mire? Hogy a kormány imkompetens politikája mögé áltudományt állítson, mivel mostanra már a tudomány minden valamire való képviselője vállalhatatlannak tartja a fideszt. Ez kérem egy megvalósult neoszocializmus.
Szia KATA! 2022. 07. 16. 17:22
Szerintem meg Te élsz most demagógiával, ill. hamis axiomákra épül az állításod. A nyugdíjak nem azért alacsonyak, mert a katások alacsony közterhet fizetnek, hanem azért, mert a kedvező gazdasági környezetben nem a társadalombiztosítási rendszer betegségeinek kezelésére fordították a forrásokat. Egyidejűleg van létjogosultsága annak, hogy az állam nyújtson a mikro- és középvállalkozói rétegnek egy kedvezőbb adózási nemet, és biztosítsa a nyugdíjak értékállóságát. Csak ez az elmúlt 12 évben nem volt prioritás, hiszen nem a következő vslasztási győzelmet segítette volna elő, hanem évtizedes távlatban térült volna meg, amire nem volt igény gyurbánék részéről. A kedvező adózási nem nem méltánytalan, mert van társadalmi haszna, és ez az elmúlt 10 évben nagyon jól megmutatkozott.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 07. 16. 12:09
Szerintem meg Putin leszólt Viktornak, h ejnye bejnye lesz, mert a néped nem fél annyira a háborútól mint amennyire ígérted! Hogy fog így az európai egység megbomlani? Azt ígérted, ti lesztek az első fecskék, akik megmutatják, hogy ki lehet hátrálni a közös európai szankciós politikából és akkor mindenkinek lesz kenyér! Ok főnök, rájuk ijesztünk. 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 07. 16. 11:57
Tudni illene, hogy Zelenszkij azzal kampányolt, h eltörli a nyelvtörvényt, mert sérti a nemzetiségek jogait. Putin éppenhogy pozitív fordulatnak kellett volna értékelje a színész hatalomra kerülését, de ez nyilván csak egy hamis casus belli volt, mint az ukrán nácik elleni harc. Mintha a 64 vármegye miatt bombázta volna le az usa magyarországot.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 07. 16. 08:37
Igazad van. Folyton bebizonyosodik ugyanakkor, hogy ez ugyanaz az inkompetens bagázs, akik 95-ben voltak. A piacot nyugtatnák, de igazán egyikük sem ismeri a piacot, mivel egy percet sem éltel a piacból. Szerintem a külföldi tőkének nem lesz elég az ad hoc intézkedés-csomag, mert a rendszerszintű hiányosságokat árazzák, nem a pillanatot. Vissza ment a forint, de ez csak korrekció, a trend a folyamatos elértéktelenődés.

friss hírek További hírek