Szerintem ez még viccből is durva ,én kérek bocsánatot 1 nőnek ilyet mondani nem hiszem el.-:))
Törölt felhasználó2008. 07. 18. 20:32
Mindenkitől bocsi ,de már ez rég ki kívánkozik belőlem ,most ki adom magamból. Kinga ,kinguci,kingácska te egy szellemi toprongy vagy ,lehet ez azért mert ilyen a genetikai örökséged. Vagy csak azért mert így neveltek nem tudom. Egy biztos, hogy te egy értéktelen hulladék vagy,hogy ki a kurva jaj ez nagy ,és kényes kérdés. Vajon az aki azt szokta leírni hogy mit főzz,mit csinálnak a gyerekek,és hogy milyen bénán vezet, ez Famo.Vagy az aki leírja milyen bugyi van rajta ,hogy nézi és köszön neki ,a portás gyerek, ez te vagy Kinga és még folytathatnám. Azt is írod még hogy milyen kulturált vagy ,ez látszik is nagyon. Próbáltam békén hagyni téged ,de nem sikerül. Azért lehetsz ilyen, mert gyerek korodba ,senki se foglalkozott veled,ezért csontot kötöttek rád , de még a kutya is messzire elkerült. A te egyetlen bajod hogy lélegzel. Az én véleményem szerint az életre alkalmatlan vagy,de ezt te is tudod magadról. Kingácska lehet meg kéne nézned egy vonatot közelebbről,jobban éreznéd magad hidd el. Majd jövők új név titok,vagy lehet már jelen is vagyok.
qweb, te a dlph mániás depresszójára gondlsz, gondolom a beoszotottja vagy, tán nőnek is képzeli magát, skrizofén a fickó, súlyos eset, az tény -:)))))))))
Törölt felhasználó2008. 07. 18. 16:51
Előzmény:
törölt hozzászólás
Te vagy a MÁNIÁS, nagyon, még ide is utánamjössz, pedig ez a ZENEBOX, zenélj, ha nem vagy mániás -:))))) picim, belém úgysem tudod belámbeszélni, ilyen alapon mindenki az -:))) Figyelj, én nő vagyok, írhatok oda, ahova írtam, NEKED MEG A MÁNIÁIDAT KÉNE LEGYŐZNÖD, MERT SEMMI KERESNIVALÓD SEM ITT, SEM A NŐS TOPIKBAN, MERT SE NEM ZENÉLSZ SEM NEM NŐ NEM VAGY, CSAK EGY ELMETEG MÁNIÁS -:))))))))
qweb, te a dlph mániás depresszójára gondlsz, gondolom a beoszotottja vagy, tán nőnek is képzeli magát, skrizofén a fickó, súlyos eset, az tény -:)))))))))
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))