Én nem vezetek meg senkit! kikérem magamnak ezt a vádaskodást, nekem volt várakozásom a sztandardal kapcsolatban, azt gondoltam hogy elviszi 3-400ig de nem sikerült mert jött manopi és leöntötte és amikor megkérdeztem tőle akkor engem tiltott ki a nagyérdemű, azt gondolom ti vezetitek meg az embereket, mert olyan hírt árultok ami nincs és nem is lesz! mert Balázs Csaba a mostani részvényekkel már többségi tulaj lett, és innentől kezdve már esze ágában sincs átadni a céget, legfeljebb befizetőt fogadna el, de láttuk mit tett a korábbi befizetőkkel , vagyis nincs semmi, majd jönnek új papírok mint a nutexben, és öntik tovább.
Nem akarok venni! de az emberség ami bennem van az azt követeli hogy szóljak, jobb most szólni, mint 65ftnál azt írni hogy én tudtam, én nem nagy pénzel vagyok itt de van aki egy ház árát ide teszi, azért nekik nem mindegy hogy 140. vagy 50
Még egy hete így gondoltad :) nem semmi! De azért az jó hogy eladtad! Hidd el az értelmesebbje nem a beírásaid alapján kereskedik bármit írhatsz fel- vagy le :)
Én nem hazudozok! sztandardra 3-400ra vártam nem jött be ennyi, és csak azért írom le ezeket hogy ne lehessen a semmire embereket beültetni, az én várakozásomnak volt alapja, ennek hogy jön befektető nincs semmi alapja, ezért nem én vagyok a hazug, hanem az aki valótlant állít, és ne feledjétek még ott van a nordos beültető is és azt várja mikor jön a beültetett vevő és ő eladja neki.
Ezt azoknak írom akik figyeltek rám, befektető nincs ne is várjatok mert BCS -vak senki nem áll szóba, ez a sztandard volt a teteje, többet vártam tőle de ennyi lett, most jön a csorgás le, aztán amikor már mások is látják hogy nincs befektető, akkor jön a zuhanás, ezért most a papírt eladásra javaslom, én nem veszek! az őszes pénzemért opust vettem hogy még véletlenül se tudjak venni, 50ftnál találkozunk.
nagy erőkkel volt, van lebeszélés, hát ez eredménye, régen írta, hogy a s... be kerülés nagy ugrást valószínű nem eredményez,de j. héten lesznek limites napok.....
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.