A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Az tényleg szép mennyiség, ha majd hamarosan megugrik az árfolyam jól fog kinézni a portfoliód. Jó lesz ez, a pénznek itt nincs szaga. Azt azèrt hozzáteszem, hogy a Postának egy dinamikusan bövülő piacon kell helytállnia a vásárlási szokások megváltozása miatt.Tehát aki nem fejleszt az lemarad, és miért ne magyar cég fejlesszen neki. Ez jó mindenkinek.Hol itt a mutyi?
Már jó pár cikk kint van a mai hírről, kíváncsi vagyok lesz-e hatásuk.. Kicsit azért kiábrándító benne ülni 6 hónapja kis mínuszban. (Többet már tényleg nem veszek, múlt pénteki vétellel 24k lett a pakk.)
Türelem, októberben lezárják a Posta behúzását. Jövő év első negyedéves jelentés hatványozott növekedés lesz, ennek meg kell jelenni az árfolyamban is. Valószínűleg ki fogják vezetni a külön adókat is 2026-tól. Én hosszú távra tervezek, ezért nem járok ide mindennap.
Szerintem meg aki eladja ezeket a részvényeket úgy rá baszik mint aki tegnap eladta a nyomdát.. Az csak 10% Bukott mert idióta volt Úgyhogy ne adjatok oda az értékes részvényeit eket pancseroknak
Ugyan azt játsza Tiborcz a Wabival és a postával mint az iorodaházakkal...szerintem szánalmas, hogy részt vesz benne...a postának, ami kb haldoklik, nyílván szüksége van egy ultramodern logisztikai központra amiből amúgy is annyi van már, hogy dunát lehet velük rekeszteni...
Ez nem tetszik szerintem: "TELJESKÖRŰ TERVEZÉSI, ENGEDÉLYEZÉSEI, KIVITELEZÉSI ÉS FINANSZÍROZÁSI FELADATAIT A WABERER’S CSOPORT VÉGZI." Finanszírozási... majd 2026ban megveszi a Posta...
Ha van egy jó hír, azt egy normális piac szinte azonnal árazza, ha eddig nem volt ismert (bennfentesek által sem). A BÉT egy fokkal lassabb, de fél órán belül itt is szoktak hírekre reagálni, HA indokoltnak tartják.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link