szerintem azért mert a negyedik szolgáltatós projektje nagyon megfulladt. és persze azért sem tesz semmit a magyarság, hogy elherdáltak ott milliárdokat, és egy cikk szerint az ott dolgozó kb 70 főnek az átlagfizuja bruttó 780ezer volt. mindenki osszon szorozzon, de csak csapongok.
kíváncsi leszek még mennyi gombolnak le az adófizetőkről ha tényleg meg akarják venni a vodát. botrány. tényleg forradalom tudna csak véget vetni ennek a nyilvános zsebelésnek. ráadásul akkor az ott dolgozók nagy részének cseréje következne be mint tudjuk, egyből bábuk beültetése, fizetésük megemelése stb...
találtam cáfoló cikket a neten, egyenlőre kacsának tűnik ez a hír, szóval átmenetileg meg lehet nyugodni szerintem. Sajnos a vodafone globális üzletpolitikája miatt - miszerint értékesíti minden piacát ahol nem többségi tulaj, vagy valami hasonló - úgy egyébként ez az adásvétel logikus bekövetkezés. Mármint az államon kívül ki tudná átvenni... meg aztán az állam szépen mélyrenyúl és a kis pénzeivel úgyis megszerzi magának ha akarja :) aztán senki nem tud semmit :P
mindenesetre a titkosszolgálatós résznél az előttem szólóval értek egyet. nem ezen fog múlni hogy mihez férnek hozzá. a gátlástalanságukat nyilván növelné, de nem ezen múlik.
Vodafone államosítás=AVH
Vagy ami még jobb, venni egy már működőt, és visszakeresni a régi híváslistákat.
Mi ez, ha nem a titkosszolgálatok csúcsa?