Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 09. 13. 19:47

Veled vagyunk M. Hedvig!  

Mélységesen felháborít, hogy a szlovák kormány a rendőrséget felhasználva megpróbálja lemosni magáról ezt a nyilvánvaló mocskot!

Most mikor Fico rájött, hogy ebben a kérdésben az Únióban Magyarország mellé állt mindenki, akkor azt a megoldást választották - szemben az addig elhangzott megállapításokkal és beismerésekkel -, hogy egyszerűen letagadják a történteket és úgymond hamis tanúzásért szegény magyar lányt állítják a vádlottak padjára.

Én, mint egyszerű magyar állampolgár ezen fórumon is felhívom a szlovák kormány figyelmét, hogy a felelősség áthárítása, illetve a tények letagadása nem EU-konform megoldása az ügynek és reményemet fejezem ki, hogy a magyar kormány a továbbiakban is mindent megtesz annak érdekében, hogy az ügy napirenden maradjon és a valódi felelősők megbüntetése megtörténjen.

Egyúttal felhívom az írott és sugárzott sajtó és médiák felelős munkatársait, hogy ne dőljenek be a szlovák rendőrség vizsgálati megállapításainak és ne alkalmazzák sajtóanyagaikban az "állítólag megvert magyar lány" szóösszetételt.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
kissherceg 2006. 09. 14. 22:50
Törölt hozzászólás
kissherceg 2006. 09. 14. 18:01
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2006. 09. 14. 17:35
Előzmény: #25  Törölt felhasználó
Nekem is kinyílt a bicskám a zsebemben, én sem megyek egy ideig oda. Esetleg egy tiltakozó email küldésben is benne lennék.
Törölt felhasználó 2006. 09. 14. 17:26
Előzmény: #24  Törölt felhasználó
Visszalépett a nyitrai magyar lány ügyvédje, aki az mkp parlamenti képviselője is.
Mi van ügyvéd úr, tán megfenyegette titokban a szlovák állam? Ez elég durva.
Törölt felhasználó 2006. 09. 14. 11:46
A világ melyik pontján válalják a felelöséget a politikusok??????????????????????Én nem tudok hirtelen eggyet se
Törölt felhasználó 2006. 09. 14. 11:44
Előzmény: #20  zborde
zborde,
nem értek veled egyet.
A gyengeségünk vezetett ide, hogy megveri a magyart a szlovák, román, meg a szerb is.
Törölt felhasználó 2006. 09. 14. 11:42
Én is fel vagyok háborodva a szlovák kormány aljas magatartásán, mellyel nem csak a magyar lányt inszinuálta, hanem az egész magyarságot is. (Lám, lám a magyarok ilyenek) Régi, jól bevált gyakorlat ez a bolsevizmus történetében.

Őszintén szólva azonban azt gondolom, hogy mi a Balkánon élünk, s nem is várhatunk mást sem a társadalomtól, sem a politikusoktól.

Gondoljatok csak bele, nálunk lényegileg ugyanez történt az augusztus 20-i tragédia kivizsgálásakor, csak itt épp a vihar lett a hibás, meg a tömeg. Az állami vezetők semmiért nem vállalják a felelősséget. Sem nálunk, sem Szlovákiában.
Törölt felhasználó 2006. 09. 14. 11:18
Előzmény: #20  zborde
Köszönet az eddigi hozzászólásokért.

Az általunk indítandó "gazdasági" bojkottal elviekben egyetértenék, sajna az nem olyan egyszerű. Az átlag magyar ember mindig a legolcsóbb árucikket keresi, nem nézi, hogy az melyik országból származik. Éppen ezért nem működik a "Vásárolj kizárólag magyar terméket mozgalom" sem. Nálunk inkább a kínai a menő s emiatt pl. a szlovák is.
Akárcsak a síutak. Én ugyan ennek bojkottjához szívesen csatlakozom, mert még az életben nem voltam Szlovákiában sielni. Ugyanakkor tudom, hogy sok olyan sielés-szerető magyar van, aki nem engedheti meg magának az oszrák vagy olasz pályák látogatását az árak miatt.

A topic indításával csupán az volt a célom, hogy igyekezzünk folyamatosan napirenden tartani az ügyet és ezáltal is presszionálni a krmányt, hogy ő is ezt tegye.

Még egyszer köszönöm a támogatásotokat.
zborde
zborde 2006. 09. 14. 10:59
kisherceg,

mondd te mit csinálnál???
A Magyar kormány jegyzéket adott át a szlovák kormánynak, x helyen jelezték az Unióban.
Szerinted mit csinálhatnának? Hopsz be a tankokba és irány szlovákia??
(Gondolom még a katonaságot is sikerült elbliccelned.)
A magyar kormány azért erőtlen, mert annó (az akkori) nagy hatalmak (Francia, Anglia, Oroszo. és később a második világháború után főleg az Oroszok ...) így akarták. Tehát Feri, vagy Viktor vagy akárki verheti a seggét, akkor is egy kis nemzet leszünk egy nemzetközi viszonylatban erőtlen kormánnyal.
Fölösleges régmúlt dicsőségünket (és "nagy" Magyarországot ) újra és újra felemlegetni, mert az a múlt.
A jelen, hogy a kárpátmedencét 4 nemzet uralja szlovák, román, szerb, magyar. A közös érdekünk, hogy ne torzsalkodjunk, mert evvel nem csak a szlovákoknak (román, szerb) ártunk, hanem magunknak is.

Messzire vezetne, hogy egy szélsőjobb párt hogyan kerülhetett be a parlamentbe, de valaki azt mondta, hogy egy nemzet akkor radikalizálódik, amikor nagy az elégedetlenség (pl gazdasági okok miatt)
Törölt felhasználó 2006. 09. 14. 10:10
Előzmény: törölt hozzászólás
Nekem két éve Pozsonyban feltörték a kocsimat. Én azóta tartom a bojkottott, de cstlakozom, le a szlovák cucokkal!!!
kissherceg 2006. 09. 14. 09:42
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2006. 09. 14. 09:25
Biztos, hogy mindez egy tozsdei forumra valo?
kissherceg 2006. 09. 14. 08:40
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2006. 09. 14. 08:34

Szerintem bojkottáljuk az összes síutat a télen, úgyis belőlünk élnek, mert nincsenek hegyeink. Azt azért nem hinném, hogy Franciaországból vagy Svájcból pótolni lehetne a magyarok kiesését...
kissherceg 2006. 09. 14. 08:25
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2006. 09. 14. 08:18
Előzmény: #12  jancsika
citroen peugeotnak van leánya szlovákiában?

a skoda milyen nemzetiségű?
jancsika 2006. 09. 14. 07:02
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
Csatlakoztam a bojkotthoz és Peugeot helyett fiatot veszek!!

Egyébként írjuk már össze mik is azok a Szlovák termékek:

Citroen
Peugeot
KIA
Sielés Donovaly
Sajt
Törölt felhasználó 2006. 09. 14. 02:09
Nm tudom miért pikkelnek ennyire a magyarokra a disznófejüek, de nagyon kavarnak. nagy volt itt az összetartás és féltek tölünk.Aztán jött TRIANON.Micsoda szomoru forgatókönyv istenem..........Mostanra pedig kiölték majdnem az összes Magyarból a nemzettudatot.Alapos munkát végeztek azok a ******* *****.
Törölt felhasználó 2006. 09. 14. 00:33
Üdv Mindenkinek!

Ezen én is dühöngtem. Remélem sikerül bebizonyítania szegény lánynak a nyilvánvaló igazát . Bojkott támogatva.
Törölt felhasználó 2006. 09. 13. 22:46
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
HOfgy történhet ilyen egyáltalán??????

Hogy kerülhet kormányra egy ilyen csóka, és hogy mondhat büntetlenül ilyeneket?

mocsadék bagázs

támogatom, bojkott!
Törölt felhasználó 2006. 09. 13. 21:53
Én vagyok a nyolcadik támogató. Ugyanis paradox módon szinte másodlagossá vált, mi történhetett valójában. A szlovák kormány olyan légkört termtett, melyben ez a történet hihetö.

Én éppen ezért nem járok Szlovákiába, mert még most is ugyanazt lehet érezni, amit 20 éve, mikor nem tudtunk úgy kimenni síelni a Tátrába, hogy a rendörök ne büntettek volna a rendszám alapján.
kissherceg 2006. 09. 13. 21:33
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2006. 09. 13. 20:50
Előzmény: #5  Knight Tyris
Igen,
EL A KEZEKKEL SZLOVÁKOK A MAGYAR LÁNYTÓL, HA JÓT AKARTOK!
Knight Tyris 2006. 09. 13. 20:47
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Egyetértek,
már a legelső megnyilvánulások is átlépték a határt. Már akkor egyértelművé kellett volna tennie az Uniónak IS hogy az elhangzott nyilatkozatok egyátalán nem EU-konformok és rendkívül károsak.

Ami most történik, az meg már egyszerűen a sokadik döbbenet...
szász 2006. 09. 13. 20:40
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Jó lenne tudni, hogy mi történt.
Addig is fájdalommal lemondok kedvenc szlovák sajtomról :((
Törölt felhasználó 2006. 09. 13. 20:34
Eddig ennyire nem volt éles a helyzet, voltam a Tátrában, Pozsonyban többször is-de ott élni más...

SZOLIDARITÁS!
Törölt felhasználó 2006. 09. 13. 19:59
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Támogatom.

Topik gazda

conquistator
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek