Sziasztok!!! Itt a hóvége. Vajon meglesz ma az 5 millió HUF-os forgalmunk? GSPark szép eredményeket produkál az ingatlan piacon. Talán nekünk is már lesz valami komoly is hamarosan.
Nagyon nehéz ez.Teljesen igazad van. Várni kell.Mert ha kiszállok, biztos elindul. Ha veszek, lefele megy. És mindenki járt már így. És hiába hagyok tartalék pénzt, mert folyamatosan megy le, és mind jó vételnek tűnik, így az igazán jó vételre nem marad.
szerintem nem a tulajdonosaink rángatják fel-le... vsz épp, hogy nem foglalkoznak eleget az árfolyamkarbantartással. Ez a probléma. Így a spekák játszótere.
Én meg úgy látom, hogy a mi cégeinknek az az érdeke, hogy kiegyensúlyozottabb legyen a kereskedés,limitek nélkül. A brókereknek viszont az, hogy legyen nagy forgalmú kereskedés, és ezért tesznek is. Ha lecsőkken a forgalom. vagy épp érdektelenné válik, tesznek érte, hogy legyen, Meghúzzák, beöntik. Nem hiszem, hogy ez csak a spekák műve. Ill. de. csak a brókerek is spekáznak.
Köszi. Sokszor hisztizem én is, hogy esik, meg áll, meg mi van, de az eszemmel azt gondolom, hogy szép lesz ez egyszer, nem oly soká. Sajnos elég vehemens teremtés vagyok és nagyon sokszor nagyon nehéz szépet gondolni a papírról, de igyekszem kibírni.😊
Ő szerintem nem beültetni akart, csak hozzászólt a témához. Más kérdés, hogy meggyőződésből írta,nekem úgy tűnt. Jót akar, hogy nehogy vki azért maradjon ki, mert nem tud róla. ennyi. App-hoz is szokott jókat írni.
Igazad van sok mindenben, amit én akartam kihozni ebből az egészből, hogy nem a rövid távú gyarapodást kívánják a tulajdonosok, az a múlt év volt.😊 Idén a transzparens növekedés az urak mottója, mert nem lehet évekig kormányközeli cégeket lufinak titulálni, ezt nem engedi az imidzs.😊 Szóval még kell dolgozni, hogy valós eredmények legyenek.
(UP)PENINN