Macey emlékszel még Lie mesterre? Anno ő irományai miatt is vettem App-ot. Aztán eltűnt és semmi. Pedig ő is hosszabb távban gondolkodott. Holnap talán jobb napunk lesz, bár a négy nap szünet nem ennek kedvez. Hóvége is mondjuk.
Ugyan már. Teljesen hihető, hogy nem vagy érdekelt Alterában csak innen, messziről szimpatizálsz vele. Én örülök, ha sikeres lesz a cég csak nem értem, hogy ezt miért ebben a topikban promotálod.Sok sikert, ha akarunk majd veszünk magunktól. Köszi. :)
De hát ezek szerint a portfolio.hu is reklámot szór... ezek puszta tények...Appi jelenlegi árbevétele (1,53 Mrd Huf) alapján 15. legnagyobb cég a BÉT-en míg Wallis (korábbi Altera) 70 Mrd Huf-os árbevétele alapján 6. legnagyobb lesz.
Szal a lényeg, hogy ülünk Appeninben várunk valamire addig Altera holnaptól rakéta lesz. Mert rakéta lesz, hiszen senkit nem fog érdekelni az 520-as köteleztő vételi ajánlat (amivel nyílván senki nme él majd) s senkit nem fog érdekelni, hogy X hónap múlva lesz majd új részvény kibocsájtás. A lényeg, a Wallis tőzsdére lépésre Alterával...s a léyneg, hogy több mint 70 milliárdos árbevételű cég lesz ez által. Napokig limit lesz!
Áh, nem is szabad venni belőle ennyi hígítás után... Főleg, hogy eddig egy veszteséges kis cég volt s most már ezáltam megy a Wallis a tőzsdére...a Wallis... így több mint 70 milliárd lesz az árbevétele.
nem tudom, Macey, én nem nagyon figyelem azt a papírt, mióta rájöttem, hogy szavazat-és osztalékelsőbbségi papírok vannak. És azok nincsenek is forgalomban. Számomra érdektelen, Kevés ilyen papír van, amire rá se nézek.
Napi változás
1
Napi változás %
0,15
Forgalom m Ft
24,54 Nyitóár
675
Napi minimum
672
Napi maximum
684 Előző záróár
677