link
1.) A zártkörű kötvényjegyzés eredményeinek ismertetése és annak függvényében döntés a Társaság feltételes alaptőke-emeléséről.
Vagyis jön a kötvény, annak a kamatfizetése, a kisbüfik mentek a levesbe.
Mindenki a BTel kottájából játszik? Az egri óranepper és csapata nem kegyelmez senkinek. Ahogy az ebola sem. :D
"lényeg,h ? éves vok ,hanem az,h a cég fejlődik és csökken a negatív eredménye."
Igen, szerintem kb 14 éves vagy, több az írásképed alapján biztosan nem. Lehet, hogy pattanásos is vagy. De azért ebolás remélem nem. :D :)
"Csökken a negatív eredménye?"
Az nem eredmény, öcsisajt. :) Vagyis veszteséges, masszíven, de jön felfelé. Ahha, szóval még mindig szar, csak már kozmetikázzuk, mint a kínai import órákat. Annyira szívesen leírnám egy hosszabb TWD-s google keresés eredményét, csak szerintem azért megint a bet.hu-n pampogna az óranepper meg a sleppje. :)
Nem erőlködés,hanem tényeket vázoltam. Ennyi az egész ,de nem hiszem,h el kellene menni a bennfentes irányba,mert ezek az adatok mindenki számára elérhetőek. Gondolom a fórumon kívűl más irányba is tájékozott vagy,de rosszul gondolom.
Újra megerősítették,h Afrika a világon a legnagyobb üzlet,ugyanis vannak jó gazdasági helyzetben levő orszgok,de azok már nem tudnak akkorát fejlődni,mint Afrika az 1 milliárdos lakosságával. Szerintem a TWD a legnagyobb fejlődés előtt álló részvény egyike.
Megjegyezném,h nem vok benfentes ember , csak 1 részvénytulajdonos,aki egyre jobban úgy érzi,h jó helyen van csak lássam újra a részvényeim helyét ,ugyanis a Questornál jegyeztettem.
Miniszterelnök úgy nyilatkozott,h délre,Afrika ,felé kell nyitni mert hatalmas lehetőséget lát benne ,mint egyik legjobban fejlődő országként. Rem a Twd részvény tulajdonosok is kiaknázzaek ezeket a lehetőségeket.
TWDINVEST
Új tevékenység.
Új sikersztori!!!!