A víz akkora kincs, nem adnak senkinek :)))
Setben csökken a mínusz, látja? Nem látja? Na látja. :)
Mészi papírokra már nem mer szólni, ez is valami. :)))
h1 csapat.zürtex link -120milcsi.zordtelcsilink 17milcsi bevétel?
.egyébként miért van felfüggesztve az adószáma? link katasztrófa de elég gáz
és a kiskedvenc vízmenteslink )).most különöse precízek voltak
A FuturAqua Csoport a beszámolási időszakban (2017. I. félév) 550 ezer Ft konszolidált
árbevételt ért el (előző év hasonló időszaka: 52.372 ezer Ft) volt, egyéb bevétele 232 Ft értékben keletkeztek – a bázisidőszak adata: 2.955 ezer Ft.Ez a jelentős eltérés abból adódik, hogy a 2016-os évben a FuturAqua Csoportból a teljes konszolidálásból kikerült a Human Goods Kft, mely a 2015. éves jelentéssel érintett időszakban az ásványvíztermelő és üdítőital-kereskedelmi tevékenységből, termelő, illetve szolgáltató tevékenységből még 196.324 ezer Ft árbevétel származott.
a set-t, nem is néztem, ott valami varázslás folyik valami világszínvonalú csoda fejlesztéssel, ami titkostitok.titi
konsum , glóbálusz cece majd később
kikapcs
:DDDD
Annyira együgyűek ezek az emberek..
De mire volt ez jó? És az összes topikban fejemhez vàgni? Nekem 6millám lett belőle, mindenki kereshetett vele. Sajnos kihagyták a kisemberek! Erre kérik fel ezek az emberek, akik ócsárólnak
Mert jóformán semmi jelentősége a tevékenységüknek, így aztán túl nagy kárt sem okoznak (szerencsére). Nem érik el az ellenőrzés / komoly retorziók ingerküszöbét.
Értem...szóval ez ilyen gabona és termény szállító cég...
az UBM az meg elvileg ilyen takarmánykeverő cég. Szelestén is van telepük, ez is Szombathely előtt van.
Tolvajrészvények: KEG = HUMET = ECONET = KUCSSOFT = APPENINN = PHYLAXIA = GENESIS