Ok Raffai Úr, varjuk a tippeket, köszönjük.Reggel megyek a piacra akkor feladom.Remeljuk Oldrider Úré is befut.Ha mész Lendvára, az Euro Spinbe okvetlen menjél bevásárolni, féláron van minden.(pedig még békemenet sem volt)
Nagyszerű ötlet volt részedről ezen topic létrehozása,már a személyiségedből fakadóan is.Egy kicsit olyan Bödöcsös, ami a valóságról szól.Remélem nem volt sértő.90-es években sokat jártam felétek üzleti dolgaim intézve. Nyugodt,csendes dél-vidéki emlékek maradtak meg bennem.Szerettem.Ma is járok Lentibe és Lendvára alkalomadtán.Oldrider tippek is lesznek,van most időm én is rápillázok.Fröccc mehet,préntek van.
Szavazás!Vajon mi lesz a sorsa a sok enefis telekom papírnak? 1.osztalék elott eladja 2.osztalek utan eladja 3.nem adja el ha eladja: A:Eladja és más papírt vesz B, Eladja és még sipályát épít C, osztalékként kifizeti SZAVAZZ!
Ha kamatot csökkentünk,nyomás alá kerül a ft,én tartok 420-430 as szinttől.Gazdaság lelassul /a magasnyomású/ nincs áfa bevétel,a túlárazott körbe bulinak lassan vége,mert a nem publikus rengeteg felvett hitel egyre drágább lesz,majd újabb hitel--még gyalázatosabb ft.Unió nem küld pénzt,mert a jóó magyar ellenzék is a magyart alázza, egyébként megvagyunk sértődve mindenen,mert van aki úgy gondolja,hogy ő megteheti.Jelzem politika mentesen írtam mindezt,de amennyiben nem lesz éles irányváltás,úgy leves....
A havi adat 1758 milliárd forintos hiányt mutat, ami a valaha volt legmagasabb deficit a februári hónapokban.Ezzel az éves pénzforgalmi hiányterv (2514 milliárd forint) közel 68%-a teljesült, vagyisFEBRUÁR VÉGÉRE A FEJE TETEJÉRE ÁLLT AZ EREDETI KÖLTSÉGVETÉS.
Jelenleg hosszú távra a legkedvezőbb fix kamatot a Fix Magyar Állampapír (FixMÁP) ígéri, mely 3 évre évi 7 százalékos kamatot fial.A jegybanki alapkamat 2024. február 28. óta 9 százalék, azonban még ennél magasabb kamatozású bankbetéteket is találunk a piacon. Fontos azonban kihangsúlyozni, hogy ezek az ajánlatok rövid távra szólnak, és jelenleg nem lehet előre látni, hogy meddig tart ki a bankbetétek lendülete, mint ahogy azt sem, meddig bírja tartani ezt a kamatszintet a FixMÁP.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA