Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Geri-inv  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Marika113
Marika113 szombat, 17:23
Előzmény: #7097  Toka
Molt csak nagyon hossutavra érdemes. 29.000 Ft os otpt cserélek molra.
Labanc
Labanc szombat, 17:20
Rövidtávról beszélünk, középtávon még mindig jó választás az Akko!
GERI-inv
GERI-inv szombat, 17:16
Egességedre! Nem szerettelek volna felcukkolni :(
Toka
Toka szombat, 16:27
Előzmény: #7096  GERI-inv
Megrémültem ettol, bár 30 százalékra ment az eredeti pozim, lehet ez a hideg idő nem tesz jót nekem és most erősebbet kell keverni mert félelmetes dolgokat rajzolgattok.Amugy ciget veszem, meg ha a mol beesne azt vennék.
GERI-inv
GERI-inv szombat, 14:19
Előzmény: #7095  Labanc
Amikor pattan akkor lesz újra Akko, csak vigyázni kell ne egy bull csapda legyen… Akkonál hétfőn jön a hír, hogy is ment ez a vételi ajánlat dolog… (Hírre a Béten…)
Cignél is csak a megerősítő bull jelre nyitottam pozit…:)
Labanc
Labanc szombat, 14:03
Előzmény: #7094  GERI-inv
Jaja, Akkonál mostmár érik egy visszateszt, ha megtörténne az alja környékén majd én visszaszállnék :)
GERI-inv
GERI-inv szombat, 13:54
Többekben is felmerült, miért dobtam az Akko-t nem szeretek rajzolni tudjátok, de mégis jobb így megmutatnom…
Mint említettem saját részre nem húzom az időt ilyenekkel a szemem látja, meg photographikus a memóriám, térben is látom a vonalakat, de síkban nagyon :)
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=294IMG_0682.png
Az a vízszintes vonal egy ellenállási szintet jelöl, amit nem sikerült átvinni, az RSI indikátor túlvett állapotot jelez(karikáztam), továbbá a crsi alja nem jött le, az a vételi impulzusokat mutatja… 
A crsi csinált egy dupla csúcsot, aminek a második csúcsa alacsonyabb!!!
Sajnos utána a lokális csúcs nem haladta meg az elődjét , így sajnos megerősítést nyert.
Látszik a 318-on egy ellenállási vonal onnan lefordult.. az egy régebbi csúcs is volt, szerintem nagyon komoly ellenállási szint van ott, onnantól egyre több kiolvadó van… 286-ig lejöhet, ha ott az támasz elúszik, alarm van nagyon… 
RSI 14 óriási túlvettséget mutat, annak hűlnie kell… főleg 50 felett volt mindvégig. A forgalmak sajnos nem látszanak, de jelek mutatnak a trend kifulladására… naposon a vételi impulzusok és impulzusok volumenje csökkent…aki követi az ajánlati könyvet látja jól tele van pakolva az eladói oldal, vételin alig van valami, félő leöntik, főleg egy speka Jani, aki már benne volt a meghúzásban.
Nem atompontosak a behúzások… mobilon örülök, ha kbra rakom a vonalakat. Az tudni kell anno amikor beszakadt, ez volt a teteje a visszapattanásnak. A nagy emelkedő trendben igazi komoly korrekciója nem volt még az árfolyamnak…
Próbáltam összeszedni nektek, remélem sikerült átadni az elgondolásaimat…
GERI-inv
GERI-inv szombat, 12:36
Előzmény: #7090  Toka
Az jó lesz Downak, rájönnek mégse akkora sztár az Nvidia megy a levesbe az index is XD Azért ne felejtsük el az Intel mai napig a valamire való pc-ék fő komponense… lehet én vagyok a maradi fickó, de AMD-ét mindig fapados dolognak tartottam… mint a Tesco saját márkás tonicja jutott eszembe. 
GERI-inv
GERI-inv szombat, 11:16
Előzmény: #7091  rratfai
Szép Hétvégét!
Akko most csúcson van, sajnos a realitásom is létezik, az elmúlt jópár hónapban szépet menetelt. Jobbnak éreztem kivonni… Sajnos néztem chartot rájöttem visszarakhatják 300-ig vagy 275ig is akár.
242-250 és kisebb pakkom voltak 275-280 környékéről jobbnak láttam a realizálást. Ha pánikba esnek meg ki tudja hol áll meg… 
Szeretek mindig sárba döngölt papírokat venni. Azért is veszem a Cig-et nagyon nagy a felértékelődési potenciál… meg most biztonsági osztalék játékra mentem rá :) ilyenkor még nem kapcsolnak… Mire eszükbe jut már lesz vagy 500-on. Számba vettem a piaci kilátásokat tény alapon. Nagyon progresszíven növekedik és magyarázat is van rá.
Tapasztalatom, amelyik papírok nagyon meg lettek húzva sokszor fél évig csorognak le.
Nem mondtam rossza az Akko, csak most nem kockáztattam. :)
rratfai szombat, 10:56
Szép hétvégét mindenkinek a király clubban is.Geri az Akkot nem értem miért adtad el?Én inkább bővítést tervezek ha lehullik 310 alá.Portfólióm kb 35% Akko.Biztos okod volt rá vagy csak tradelsz egyet?Én valamiért kerülöm a biztosítós papírokat egy ideje, oka nincs,másutt jóval profitosabb megtérülést várok.Pl. Akko,Delta. Delta megtévesztően mozog mert ezt akarják vkik, de van 383m db rv és a tulajok nem sokáig fogják ezen a 70ft os szinten nézegetni.Még a választások előtt el fog durranni,mindenki mást vár én 200 Ft alatt egész biztos, hogy nem adom, az pedig 3x. Amit figyelek az a LAC.US mintha már említettem volna,lithium bányász 4$ alatt kezdeném venni,de figyelni kell a premarketet, mert akár le is lehet maradni egy jó beszállóról.Véleményem szerint és Piros Alma szerint is éven belüli dupla borítékolható! Piros Alma nagy váltósúlyú jósnő,hatalmas bordó orral,ezt az ital iránti érzékenységnek tudjuk be többen is.Pálinka főző cimbora adományai mindig nála landolnak, ezért nagyon hálás akár az utca túloldaláról is mégha kényelmetlen is a járókelők számára.Egyszer akart nekem csak rosszat mégpedig valamely esemény bekövetkeztekor a magamévá tehetem szerény személyét.Nem következett be az ominózus esemény, ezért nem bolygattuk az ügyet.Nos a kártya szerint is éven belül duplázni fog a LAC.US!! Búcsúzom , csodás hétvégét Nektek!
Toka
Toka szombat, 10:40
Bekerül az Nvidia az amerikai blue chipeket tömörítő Dow Jones indexbe, az Intel pedig 25 év után kikerül – irja a Rájtersz.
GERI-inv
GERI-inv szombat, 10:10
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20241101/nem-tetszik-az-ettermeknek-a-szervizdij-maximalasa-720349
Kezdtek már pofátlanok lenni… volt rá példa olyan kiszolgálást kaptam. Hát a kaját kifizettem örülniük kellett volna, nem vagyok jelenetezős fickó… de sok helyen még nem is szakképzett pincérek vannak. Mikor majdnem, hogy kergetni kell, ha szeretnék mégegy üdítőt … nem képes megjegyezni kinek mit hoz… ne haragudjon senki, elismerem lehet hibázni.
Én is had döntsem el ért e plusz lóvét a kiszolgálás… ha elégedett vagyok (komoly jattos vendégként tartanak számon).
Utálom ezeket a púderezős vedéglátósokat, legyen töke építse be az árakba… 
GERI-inv
GERI-inv péntek, 23:00
Előzmény: #7086  GERI-inv
Ez talán kihat a Masterplastra és Civitara is… tudtommal sok földgáz kell ezekhez az iparágakhoz… a földgáz ára nem picit zuhant be…
GERI-inv
GERI-inv péntek, 22:23
Előzmény: #7083  Toka
Intelt bánom nem szereztem többet Frankfurtban a múltkor… 21,28 EUR 6,42 % pedig mindenki temette…
Nem baj sokat Ment mostanában a Zalando meg Allianz Se :)) szerintem hétfőn megkapják a németek… nehogy nekem beöntsék. Lehet hazaváltok kis Eurt a nyerőből benyomom a Cigbe :)
Toka
Toka péntek, 22:10
Előzmény: #7082  Toka
Mindenem kiment, igazi aranybánya volt ez az usa 2 hétig voltam piacon.Mindig azt mondom ez volt az utolso...de..de...
Toka
Toka péntek, 19:59
Előzmény: #7081  GERI-inv
Five9  +4,27  ki is ment mind..pedig be se akartam kapcsolni.
GERI-inv
GERI-inv péntek, 19:04
Huh!  Jó, hogy nem vettem USA nyitóban Applet… 

Topik gazda

Toka
Toka
3 2 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek