Dehát az borzasztó veszélyes! Ilyenkor szoktak spontán fekete lyukak keletkezni, és elnyelni az árfolyamot! Hogy milyen felelőtlen emberek vannak... :-)
Ez micsoda igazságtalanság! :))) Szerettem ezt a mítoszt és szigorúan ennek értelmében jártam el (inni:)))). Mondjuk, ha az árfolyamokat nézem, akkor oda tömény kell. Nem is kevés! :)
Vannak egyenlőbbek ugyebár :-) Csak pozitívan! Én már nem számolom a (remélhetőleg virtuálisan is maradó, majd elfogyó) bukómat. Különben nem tudnék nyugodtan aludni.
Köszi! :) Sajnos egyrészt addig tovább őszülök, másrészt ez nem tartja meg az árfolyamot. Szerencsére az összes részvényben akkora obát tolok, hogy lassan híre megy és mehetek valami prémium kirakatba Amszterdamba hím....nak :D
Francos karikát! Már megint meg kell állapítsam, hogy rossz helyre születtem. Az én zsebpénzemből 1 darabot tudtam volna venni, de csak itt, 500 alatt.. :)) Igaz, van annak pár évtizede, amikor utoljára kaptam zsebpénzt... :) Az is igaz, hogy akkor csak 3 Ft-ot buktam volna napon belül, nem másfél milkát… Ugye milyen jó nekem? :))
Tök Opus Topik