Igen! Én gondolkodom, hogy elmenjek az ügyféltalálkozójukra. Most kaptam az emailt, hogy a Millenárison lesz. Esetleg találkozunk ott? :) Remélem, hogy valami ütős hírrel kápráztatnak el!
Szia Tökmag! :) Na, szép napunk volt végre! Csak igy tovább! A 4-es tapasztalati szint számunkra csak álom, de hátha 1-es tapasztalattal is lehet szép hozamot elérni... :)
+++Hűha! Akkor te sem lehetsz sokkal fiatalabb nálam! :)))) Valami rémlik, hogy Apám játszik ezzel a játékkal a Commodore 64-en, akkoriban még fonetikusan ejtettem ki a dungeone dungeont :)))) Amiből kiderül, hogy olvasni sem tudtunk jól :)) Na, legyen ez a fekete péntek zöld!
Advanced Dungeons & Dragons - ez egy szerepjáték, Dungeon Master - játékmester, mesélő, experience points - tapasztalati pontok. Szóval csak arra céloztam, hogy ők több tapasztalati pontot kaptak, mert biztos a mesélő/játékmester (portfolio.hu) kedvencei :-)
Hát Articat is itt van most beszélgetek vele a nagy opusos topicban. Hogy, hogy sikerült elérnem ilyen pontokat azt meg nem tudom őszíntén, azt se tudom ki vagy, mi alapján adja őket :D
Articat már nincs közöttünk. Téged nem néztelek, de láthatólag itt vagy :) Viszont akkor elárulhatod nekünk, hogy sikerült 3 nap alatt 4-es tapasztalatra szert tenned? Köszi a választ!
Viszont tiszavirág életű volt tündöklése (hiába a nagy tapasztalat!:)), mert már törölték is.... Amúgy hányok az összes ML-től. Büszkék lehetnek magukra, hogy ezt egy viszonylag rövid idő alatt és kétharmados hátszéllel sikerült elérniük.
Ez nekem is feltűnt... :) Én még nálad is öregebb vagyok és itt most nem a 901 évemről beszélek, de még mindig tapasztalatlan zöldfülűnek számitok... Ez is csak azt igazolja, hogy nincs igazság... :)
Tök Opus Topik