Ha eleged van Győzikéből, meg abból hogy szurkolj, hogy Pityu nagyobbat fingik e mint Tarzan böfög, akkor itt van egy igazi reality show a szigetországból. Sajnálhatjátok hogy otthon nincs meg a licence bár szerintem ez csak idő kérdése, hogy vajon átveszünk e valami minőségit is a nyugattól. A show eredetileg természetesen az USA-ból származik, és Donald Trump a "főszereplő", és már vagy 4 éve megy, de itt kint is megy Sir Alan Sugar-ral. Én baromira élvezem, és csak egy héten egyszer van de hála az internetnek mindenki hozzáférhet. Én most megosztom veletek, mert szerintem mindenki megérdemel egy kis kikapcsolódást. Pont ma volt a negyedik rész, de a linkre kattintva letölthetitek az eddigieket teljes hosszában.
Nagy angol nyelvtudást nem igényel, ég én is megértem, szal hajrá:)
Jó szórakozást!
Ui.: Várom az 5leteket hogy otthon kivel lehetne megcsinálni ezt a showt, és ha esetleg valakinek vannak kapcsolatai a médiában, akkor lehetne forszírozni. Itt kint és a tengeren túlon is nagy sikerrel megy, külön fanclubbok alakulltak, szal otthon is lehet adni.
Mi van ask?
Sikerült végre telepíteni?
Amúgy épp most töltöm az amcsi változatot. Háááááááááááát elég langyos... Az itteni sokkal keményebb. Trump egy szivacs Sir Alanhez képest. Meg Ezek az emberek nem öltönynykkendősök, hanem csak simán lezser cuccban virítanak.
Egész más hangulatú. Azért az itteni végig tök feszült.
Szal ajánlom mindenkinek azt is.
Én sajna nem. De ha esetleg vki... a vendégségben a régensnélt szeretné megvenni, az első leszek aki becuccol egy kastélyba, mint játékos...:))) Nyeremény nincs, az élménnyel gyarapodsz.>:)))
Na neeeeeeeeeeeee. Ovit mégse. Ide egy üzletember kell.
Amugy meg ott van Sir A. Sugar. Hát soxeretni való nincs benne, de utálni sem utálom, de hogy nem dolgoznék neki az tuti.
Nem tom de mind1 is úgysem mi döntjük el. Csak szerezzetek valakit a médiában aki megveszi a licencet, ők majd kitalálják ki az ideális szeretni való utálatos üzletember.
Nem ismeri valaki Kolosit vagy Sváby-t személyesen?
Nekem van ismerősöm aki ismeri jól Svábyt. De ennél talán több kell.
Ööö... sztem Trump kopaszodik is...:) De azt modnta a haja a védjegye...:) Hát ő tudja.>:) Van akinek ez a séró bejön - mint az ábra mutatja elég sokaknak...:)))
sztem minden ráillik ovira, sőt van is benne vmi szeretnivalóan csibészes :)
sokan persze még tisztelik is :)
a weakest link amúgy nem a házigazdán bukott meg? nem volt elég utálatos?
ON Elnökúr: megvannak a fájlok, thx, de a realplayert még telepítenem kell :)
ha nem megy, max. letöltöm :)
úgyis elindítottam pár új celeb. j.-t
On2
sztem importálni kellene a németektől vkit :)
egy germán állatot, akinek Drakula gróf is a felmenői közt van...
Trumpnak elég érdekes sérója van. divatol vagy kopaszodik?
De vki olyan kell, akit szerethetően lehet utálni. Trump ilyen. Valamiért mégsem utálod annyira, hogy megütnéd, ha csak meglátod. És ez a kulcs. Vmiért mégis szerethetőnek kell lennie a karakternek - és ezt a valamit nem kell nevesíteni, csak legyen benne és kész. De Demján annyira irritáló, hogy az vmi félelmetes. Szóval neki még azt se lehet megbocsájtani, hogy pofátlanul gazdag... nemhogy azt, hogy 2millió néző előtt megaláz vkit. Vki olyan kell, akit lehet tisztelni azért amit elért és azért azt ahogyan elérte.
Az amcsi verziónak az a mottója hogy: "you will love to hate"
Magyarul olyan kell akit lehet utálni. Demjánt meg lehet eléggé magától is, ez már nem árt neki...:)
Sugár meg jó arc, nem szeretném ilyen szituba látni, mert még a végén nem fogom szeretni.
Ide egy öntelt, nagyképű sikerbuzi kell, aki képes lejáratni magát.
Hát ki az ha nem Demján...:)
Sztem Straub inkább bölcs öreg... Sugár is az, de benne meg van a hajlam a "ki vagy rúgva" igazán érzékletes, kicsit rosszindulatú kimondására...>:) Demján nekem is átfutott az agyamon... de khm... Nem szeretjük Demjánt... családilag. Nem szeretném képernyőn látni, ha nem muszáj. Inkább nézek valaki olyat, akinek a "ki vagy rúgvát" is eltudom nézni, mert emberileg ott van a szeren, és elég kedves és bölcs ahhoz, hogy ne utáltassa meg magát jobban a kelleténél, mikor kimondja a bűvös-bűnös mondatot.
Egyébként a trump féle kéjes vigyor utánozhatatlan!:))) Olyat nem találunk itthon.>:)))
12:30-as hír:))))))))
Minha olvasnák a topikot.
Amugy meg "saját gyártású produkció"...
Aha meg az anyád. Itt kint is megy ez ezerrel, szó szerint ugyanez.
Bár nem rosz az se, de akkor inkább az apprentice!
Sugárra én is gondoltam, de ő inkább olyan nyugodt bölcsöreg személyiség, legalábbis ahogy az inteviewkból láttam. Nem tudnám a szájába adni a mondatot: "KI VAGY RÚGVA!"
Straub meg egy rendes figura (apám főnke, szal nem bántjuk:))
De ot van a nyálas Demján. Na azt el tudom képzelni. Sőt szerintem ő a no.1 ebben a felsorolásban. Na igen. Ő még lenni is eléggé genyó ehhez...
Talán Sugár lenne az optimális megoldás. Bár ő már nem annyira nyílt vizeken evez.... de azt hiszem ő hajlandó lenne elvállalni valami hasonlót, és az üzleti érzékéhez sem férhet kétség... meg amennyire én tudom igazi sómen.>:))) El tudna vinni egy ilyen műsort, minden különösebb gond nélkül.:)
Hát én azt nem láttam amit te...:) A Trump verzió nagggyon király... elég genyó az öreg. >:))) Bár lehet én is ilyen lennék a helyében.:))) Szerintem Csányi nem menne bele egy ilyenbe. Nem mintha nem lenne elég jó üzletember hozzá, de azt hiszem ez nagyon nem férne össze a terveivel. Straubnak én örülnék, de ő meg olyan igazán normális főnök lehet... Nem egy olyan Trump-féle "jó"indulatú... >:) De nem ismerem őket személyesen, valaki írhatna, aki igen.:) Mindkét embertől sokat lehetne tanulni, hasonló végeredménnyel, csak más úton-módon.:) A versenyző szempontjából Straub lenne a No.1... viszont a csatornáknak szerintem Csányi...:\ Érdekes kérdés... még gondolkozom rajta.:)))
Csokasy!
A Trump féle milyen? Neked hogy teccet?
Szerintem nem olyan durva mint a Sugar féle, bár a Trump-ból még nem láttam egyet se sajna:(
Mo-n kivel lehetne jáccani? Csányi bácsival?
Vagy esetlek Straub Elek? Ki az aki eléggé "állat" ehhez, hasonló stílussal?
sziasztok! Én a Trump verzióból már láttam 1részt.:) Talán dcn próbáljátok meg, ha másként nem megy, egy külföldi hubon tutira megvan.:) (és itt említeném meg, hogy megosztott tartalmak letöltése SAJÁT használatra teljesen legális kis hazánkban:))
Ha már reality... akkor a Viasat Historyn futott a "Vendégségben a régensnél" c. nagyon klafa valóságsó...:) Ha esetleg vki vmi más jellegű, minőségi realityre vágyik, akkor azt a licencet is meg lehetne venni.>:)))
Sajna az amcsit még nm sikerült letöltenem, mert az nbc honlapja egy nagy kaki.
Mindenesetre emil ment az első két rész csatolva.
Remélem van Real playered mert azzal megy.
Remélem így elindul.
Légyszi jelezz vissza hogy működik e mert akkor küldöm a másik kettőtt is.
Na jó szórakozást
Basszus, ez komoly?
Francba. Tod mit aks. dobj egy mail címet és elküldöm neked. Kis fileocska amivel csatlakozol és tölti a videót. Nem vagyok egy pc guru hogy ennek mi a pontos neve. Mind1. Próbáljuk ki.
Mondd a mail címed!
Törölt felhasználó2006. 03. 16. 00:41
"all right, i will take famous titties for two hundred!"
ez se rossz - amcsi, de nem celeb. deathmatch
SNL-en adják, ami nemtom minek a vasárnapi "csatornája"
The apprentice
Ha eleged van Győzikéből, meg abból hogy szurkolj, hogy Pityu nagyobbat fingik e mint Tarzan böfög, akkor itt van egy igazi reality show a szigetországból. Sajnálhatjátok hogy otthon nincs meg a licence bár szerintem ez csak idő kérdése, hogy vajon átveszünk e valami minőségit is a nyugattól. A show eredetileg természetesen az USA-ból származik, és Donald Trump a "főszereplő", és már vagy 4 éve megy, de itt kint is megy Sir Alan Sugar-ral. Én baromira élvezem, és csak egy héten egyszer van de hála az internetnek mindenki hozzáférhet. Én most megosztom veletek, mert szerintem mindenki megérdemel egy kis kikapcsolódást. Pont ma volt a negyedik rész, de a linkre kattintva letölthetitek az eddigieket teljes hosszában.
Nagy angol nyelvtudást nem igényel, ég én is megértem, szal hajrá:)
Jó szórakozást!
Ui.: Várom az 5leteket hogy otthon kivel lehetne megcsinálni ezt a showt, és ha esetleg valakinek vannak kapcsolatai a médiában, akkor lehetne forszírozni. Itt kint és a tengeren túlon is nagy sikerrel megy, külön fanclubbok alakulltak, szal otthon is lehet adni.